Snart kommer ditt svar

Jag fick en fråga för några dagar sedan.
Jag lovar att svara snart, har tänkte göra de flera gånger men de har bara kommit saker ivägen hela tiden.
Du ska få ett svar snart! :d

Måndag och första fotbollsträningen!

Idag hade jag min första fotbolls träningen, de gick bra!
Jag hade verkligen inte behövt vara nervös över detta, det var bara dumt av mig. Jag vet ju att jag kan spela fotboll så de borde ju inte varat en så stor sak, men jag var ändå väldigt nervös innan.
Vi var ganska få dock, men det är ju bara försäsong och många tjejer gör vintersporter så de är inte så konstigt. Plus att de säkert kommer fler med tiden, men ja det var roligt.
Tjejerna där var kanske inte de bästa, två var duktiga. De andra kanske är bättre än vad de såg ut, man är ju aldrig särsklit bra i början av en säsong. Men de gjorde iaf mig självsäker och de gick bra för mig.
De bästa med allt var nog att ha på sig fotbollsskorna och att få känna på bollen lite.
Jag märkte att jag saknat det!

Jag kan också säga att jag är väldigt glad att denna dagen är över. Det har vart en bra dag men det är alltid skönt att ha måndagarna gjorda.
Jag hoppas fortfarande denna veckan kommer gå snabbt, jag ser fram emot lördag!
Nu ska jag göra något annat.
puss

Thanksgiving break

Jag har haft ett bra lov!
Har både gjort mycket och hunnit vila upp mig.
Dock är jag inte alls sugen på att gå till skolan imon, vet inte varför det känns så jobbigt.
Jag har vart vädlgit skoltrött den senaste tiden, jag vet att de inte är lång tid kvar men ändå.
Plus att jag är nervös, för imon är det första fotbolls träningen.
Jag borde vara hur taggad som helst, och på vissa sätt är ajg det, men jag är ändå otaggad.
Antagligen då jag inte vet vad jag ska förvänta mig och att jag är nervös.
Jag tror dock det kommer gå bra när det väl börjar, jag är lite orolig för denna veckan dock.
Något har hänt med min häl, haft ont i den en vecka nu och den har vart svullen och skit.
Äter några tabletter flera gånger om dagen för att ta bort smärtan och göra det bättre, men dem hjälper inte riktigt.
Och självklart är det min högra häl, samma fot som jag skjuter med..
Men jag tror de kommer vara okej imon, mer orolig över hur det känns på tisdag.
Men ja, det ska bli spännande. Jag lovar att skriva hur det gick!

Men som sagt, jag har haft ett jättebra lov!
Idag har vart jätteskön, jag har slagit in paket, skrivit ett långt brev till en vän, några julkort, köpt en julklapp, vart i kyrkan som jag inte har vart i på över fem veckor och ja vi har slappat men ändå gjort små saker.
Jag behövde verkligen detta, varenda dag som detta lov erbjöd.
Nu är det 18 dagar kvar i skolan som jag får bita ihop under, sen är det en ny semester med några nya ämnen, förhoppningsvis massa fotboll och flera resor att se fram emot.
Det är också 80 dagar tills min kära familj kommer hit.
det är 4 veckor till juldagen.

Jag längtar till julen, just nu är jag verkligen inne i allt som har med julen att göra. Julmusik, jag testade även att göra ett julpyssel idag, som jag ska göra med mina syskon någon dag längre fram och allt möjligt.
Jag hoppas de tre närmsta veckorna går snabbt!
ha de bra och håll tummarna att de går bra för mig imon!
puss



Bilder

Thanksgiving!


Mina söta syskon!

Bilder ser ju dock inte så god.. Men det var gott! Inte de konstiga till vänster men de andra :)



Jag hjälper Kayleigh att måla.

Detta var vår pyssel, sätta på motiv på en tallrik. Det var jättekul att pyssla, ska försöka göra lite jul pyssle med mina syskon här hemma.


Detta är söta Hannah, min lilla värdkusin.


Michelles mamma är galen i julen. så när det blev mörlt gick vi ut och kolla på deras ljus i trädgården!

Har mer bilder på maten från thanksgiving på mobilen, dem kanske kommer in en dag. Dock missade jag att ta kort på hela kalkonen innan dem skar upp den, men vad gör det.

Black Friday

Detta är på torsdags kvällen på walmart, bilden är inte rättvis. Det var så mycket mer kaos än vad de visar. Folk är galna, vi hörde att någon kärring hade haft med sig pepparspray och sprutat i folks ögon för att komma fram, folk började bråka över handdukar och ja, vi har hört allt möjligt. Galna amerikanare, ahha.

hahahahahahha, jag och Michelle gjorde detta. Ingen aning om varför, men på något sätt bestämde vi oss för att bara göra det. Jag vet inte när jag skratta så mycket senaste, ahha.

Kolla så söt jag är!!!

det var svårt att släppa taget om honom.. Men jag fick tillåtelse att komma in hur ofta jag ville och mysa med honom.
haha så snällt, folk tyckte nog synd om mig när jag satt där med en valp i mitt knä och grät.
Men vem kan låta bli att klappa en så söt sak, och ja.. Det var en mysig stund.
Men självklart önska jag att de vart Athea istället, hade velat att hon var liten igen bara för hon va så otroligt söt, emn samtidigt är de skönt att hon inte är så liten nu. Men ja, att få se henne igen kommer bli otroligt..
Jag ska tillbaka till affären snart, men jag hoppas faktiskt att han på bilden inte är kvar när jag kommer dit, jag vill att han ska få ett bra hem och inte behöva vara där. Är han inte kvar kan jag gosa med en annan valp, valpar måste ju ändå vara de sötaste och bästa som finns!


Detta köpte jag igår, köpte lite till men det kan jag inte visa för er här! :d
Black Friday var så otroligt billigt, så billigt att jag köpte boxar jag inte alls hade tänkt och massa annat.
Dock är det mest xbox, wii och sånt som har jättestor rea, sen efter det är det julsaker. Kläder och sådant var också på rea, men inte på samma sätt.

Julmys med familjen


På kvällen klädde vi granen, det tog lång tid men det var mysigt. Efter det fixade vi fram julmust, varm choklad och pepparkakor och satte och framför granen för att bara mysa med julmusik.
Dem tycker pepparkakorna är hur goda som helst, även julmusten gillade dem mycket.
Senare på kvällen fixade Mike glögg och då satte vi oss ner igen och testade det. Dem gillade faktiskt glöggen och till och med jag gillade det, det smakade som julen ska smaka!
Men det var en toppen dag, jag kan bara se hur jag kommer närmre min lilla syster för varje dag. Hon är så himla söt, jag har börjat växa in i rollen som stora syster och det är faktiskt ganska roligt. Dock är jag fortfarande glad att jag är minstingen hemma i min familj, haha det är alltid mysigt att vara minst.
Men att vara äldst för ett tag är inte fel, det är en speceill känsla att se hur hon ser upp till mig, även min lillebror.
Igår fick jag t.ex en söt lite täckning av henne, och ja. Jag har fina syskon, både här och hemma!


Kolla på granen för varje bild och se hur den utvecklas! Dock har jag inte ett kort på hur granen slutade, (älskade ju inte de sista vi satte dit) men ska ta ett kort snart och lägga in så ni får de. Ps, detta är mycket, men det är inte särskilt mycket för att vara här, det är normalt. haha







(detta är inte ens 1/3, hahaha)



Söta Koda!

personlig ... (vad kallar man det?) .. sak som man sätter i granen. hahah

Koda kröp upp i mitt knä, han ville också vara med och ha julmys!

<3



Så gott!!

Våra ljus ute!






Jag har haft en otroligt bra thanksgiving. Jag är också så glad att jag haft tid att prata med mamma, pappa och sophia. Detta är en högtid för att vara med sin familj, jag kunde bara vara med en av mina familjer. Så man får göra de bästa av de man har, och skype fungerar fint.
Och att sedan post igår när man kommer hem från en toppen dag med 10 timmars shopping, ja.. Det går inte att beskriva hur glad man blir över ett litet brev. TACK!

Thanksgiving and Black Friday!

Jag kunde inte sova, allt jag tänkte på var att jag ville sätta mig ner och skriva om allt!
Detta inlägg kommer säkert bli väldigt långt med många små saker, men ingen behöver känna sig tvungen att läsa det.

Igår var det då thanksgiving.
Dagen började med att jag och Mike stack ut och sprang, vi hade underbart väder, varmt och skönt, dock har jag tappat allt så jag höll nästan på att dö när vi sprang. Men det var ändå riktigt skönt.
Sen när jag kom hem skypeade jag med mamma och pappa om allt och inget, väldigt mysigt.
Sen senare runt 12 åkte vi till Michelles föräldrar, dit kom även några andra människor och vi var omkring 20 personer var där sammarlagt. Vi började med att bara umgås och lite så och sedan åt vi.
Alla tog med sig någon form av mat, mat eller kakor och sådant. Till maten hade vi kalkon, skinka, potatismos, någon jättegod ris sak, och massa annat. De jag inte kommer ihåg är nog saker som jag inte tyckte var lika gott, men ja maten var annars jättegod.
Sedan efter det gick jag, Mike, Richard och barnen ut och gick. Vi hade så skönt väder att man gick runt med jeans och en tröja, t shirt eller tjocktröja, det är helt underbart att man kan få en sån fin dag mitt i allt och särskilt så sent som i november.
Sen efter det satt vi alla och umgicks, sen började vi tjejer pyssla lite, alla sötsaker kom fram, vi fortsatte att pyssla, umgås och bara ha det riktigt bra! Jag satt även och målade med min lillasyster, och ja hela dagen var lugn, skönt och perfekt.
Senare på kvällen åkte jag och Mike till Walmart för att stå i kö för ett Xbox. Rean för black friday började redan igår kväll, olika tider och så. Och om man ska köpa ett xbox eller något av de större sakerna som har väldigt bra rea måste man vara där innan för dem har inte hur många som helst.
Jag behövde inte hänga med men kände att jag kommer inte få uppleva detta galenskap en annan gång.
Plus att vi hade de mysigt i kön, alla pratade med alla, jag lärde Mike svenska, våra "grannar" tyckte de lät svårt och ja vi hade faktiskt det jättebra.
Så såg min thanksgiving ut och ja, jag hade gärna gjort om den!

Sen idag, BLACK FRIDAY!
Klockan sex lämnade vi huset, (jag Michelle, hennes syster och mamma). Vi åkte först till Target och gick runt där. Jag köpte ganska mycket, köpte Gossip girls första säsong, Vampire diaries första säsgon och Pretty little lires första säsgon. Sen köpte jag även tre filmer till julklappar, bland annat en av Stig Lasrssons filmer fast på engelska till Mike.
Köpte även lite små andra saker där.
Sen åkte vi vidare till the mall. Vi gick runt på Macy's ganska länge i början köpte en julklapp där..
Sen lämnade jag dem för en stund och gick runt i lite olika affärer som Forever 21, hollister och lite annat.
Sedan träffade jag dem igen, vi gick runt och kolla på saker, vi åt och ja lite sånt.
Sen bestämde vi oss för att gå till en djuraffär (jag tycker det är otroligt sorgliget att de har valpar och djur på de sättet, men ville ändå dit för att se valparna). Man kan ju inget annat än smälta när man ser alla underbara valpar, och gissa vad jag hitta där inne. En softis på 10 veckor! Jag fick sätta mig ner och gosa med den söta, underbara lilla pojken och självklart sitter jag där och gråter. Han var så söt, han satt och slickade mina tårar, så som kära Athea gör.
Det var svårt att lämna ifrån mig hunden, vill inte att han ska behöva leva på de sättet men jag var tvungen. Senare fick jag höra att Michelles mamma nästan börja gråta när hon såg mig gråta och några andra i affären bara åhh och massa sånt. Så kanske blev någon kär i honom och tar honom där ifrån snart.
Dock frågade jag faktiskt Mike om jag kunde få honom i julklapp, han sa ja om jag lovade att stanna och om de fick adoptera mig. hahah söta.
Visst blev jag ledsen av den söta lilla valpen, men det är inte en dålig sak. Nästa gång jag ska shoppa där ska jag spendera lite tid i den affären, få sitta med en underbar valp även om det blir en annan ras. Jag längtar redan!
Efter det gick vi runt lite mer, sen åkte vi till tre andra affärer och ja hade det bra.
Köpte lite små saker här och där och sammarlagt shoppade vi i 10 timmar.. Så när jag kom hem var jag ganska trött.

Men nu är jag inte så trött, kunde inte sova för att jag var så glad när jag låg i min säng.
Jag pratade lite snabbt med min mamma och syster, och plötsligt knackar Mike på min dörr.
Jag fick fyra brev, ett från ef, ett från skolan (min första räkning typ, haha) en sött litet kort från mamma och ett underbart brev på saknade Bullään.

Att ligga i sängen och tänka på gårdagen, dagen, mina brev och fina människor där hemma gjorde att hela jag blev pigg. Allt jag ville var att skriva om detta och umgår med min familj.
Ikväll ska vi klä granen och ha lite julmys.
Vi ska dricka varmchoklad, julmust, glögg, äta pepparkakor och säkert något annat gott.
Idag när vi var och shoppade kom även alla ljus på huset upp, så när de har blivit tillräckligt mörkt ska jag gå ut och kolla på dem.
Jag kan säga att jag gillar allt som har med julen här, hemma i sverige gör inte min familj alls så här mycket men detta året är till för att uppleva nya saker och jag gillar faktiskt det. Jag vill nog inte ha såhär mycket saker hemma i sverige, men nu är jag inte i sverige utan jag är i amerika och har det förj*vligt bra!

Jag är så glad för allt, för alla där hemma, för att ni är underbara, för alla här och ja, jag är så glad för allt just nu!
<3

25/11

Jag har massa att berätta. De har vart två dagar fulla med glädje, kärlek och helt perfekta!
Nu ska jag sova liiite innan vi ska mysa med familjen ikväll.
Ska försöka skriva direkt när jag vaknar!
Jag gråter, eller grät precis. Men det är av lycka och även saknad av fina människor.
Men att man kan sakna massa fina människor är öven lycka, för de visar att man är lycklig för man har fina människor runt sig! Att sakna någon, visar verkligen hur bra folk är och hur mycket dem betyder.
Nu ska jag sova som sagt så jag kan vara social mot min underbara second family!
Puss och kram

Thanksgiving!

Jag har haft en otroligt bra första thanksgiving!
Dagen har vart lång men ändå snabb. Vi har hunnit med massor men den blev aldrig tråkig även att vi för de mesta bara umgicks. Det har vart en riktigt bra dag kan jag lova! Jag skulle inte vilja ändra en enda liten sak, ska berätta allt om den imorgon eller i helgen.

Men thanksgiving är lite om vad man är tacksam för.
Jag är tacksam över min familj, att de gav mig möjligheten till detta, att de alltid stöttar mig, att de alltid finns för mig, att dem gav mig min käraste hund, att dem är otroligt snälla människor och att dem är dem bästa som finns!
Jag är även tacksam över att jag kom till en till otrolig familj. Jag hade en underbar, fantastisk familj och lämnar dem för ett år för att komma till en ny familj och jag får en till underbar familj. Det är inte alla som har den turen, men jag hade jag turen med mig på min sida och jag är så tacksam över det.
Jag är så tacksam för allt som alla gör för mig, för dem som bryr sig, för dem som hör av sig och för så himla mycket mer.
Jag är väldigt lyckligt lottad och de vet jag, jag har så mycket att vara tacksam över och det känns amazing!
Jag älskar er alla så mycket!

Nu ska jag sova för imon blir det shopping redan klockan sex på morgonen, sen blir det julmys med familjen på kvällen. Det kommer bli toppen!
Skriver när ni får tid.
<3

Ledig dag!

Jag har haft en jätteskön slapp dag.
har nästan inte gjort något idag mer än bara tagit de lugnt och myst.
Nu precis har jag och Mike spenderat säkert över en timma på google earth.
Vi kollade runt på min gata, i stan, på stranden, mina föräldras företag, (såg deras bilar utanför och vet inte varför men jag blev helt till mig, haha) mormor och morfas hus och sådant, var så himla konstigt att se allt igen. Dem hade jättebra bilder nu, bilden på min gata var mycket bättre än sist jag kollade.
Sen kollade vi på lite saker här i belton och sedan kom vi vidare till CA. Mike berätta några ställe vi skulle besöka och jösses vad vackert det är där! Havet och stränderna såg otroliga ut och ja, jag längtar massa!

Sedan kan jag även nämna att hela huset är juldekorerat nu. Det är jättefint och gud vad mycket saker dem har. Men allt är med stil så det är fint, och ja det är mysigt.
Jag har haft en jättebra dag, sov även 11 timmar i natt så det var underbart.

Imon är det thanksgiving, på morgonen ska jag och Mike ut och springa, sen vid 12 ska vi åka till mormor och morfarn och där kommer vi träffa massa andra och äta mat, hela dagen. haha
Jag hoppas även jag hinner skypea lite med mamma och pappa innan vi åker till dem.
I am excited for tomorrow, ska bli så kul att få se all mat. haha
Nej nu ska jag nog sova, ska upp ganska tidigt imon. :)

Fem dagars ledigt!

Jag är på BRA humör, jag behöver inte gå till skolan på fem dagar, så underbart!
Ser fram emot varenda dag, imon blir det ganska lugnt, lite julsaker kommer upp, torsdag är det thanksgiving, fredag black friday, på fredag eller lördag ska vi fixa med granen, sen ha "mys stund" med familjen och då ska vi äta svenska peppakakor och lite annat!
Kommer bli ett bra lov!!

Sen fick jag veta idag att fotbollens försäsong börjar på måndag.
Måndag till torsdag varje vecka, Mån och tor är det utomhus träning, sen tis och onsdag är det styrka och lite sådant inne.
Jag är lite nervös, men det kommer nog bli bra. Blir säkert bra när det väl kommer igång.
Ska bli skönt att röra på mig igen, träffa nya människor och förhoppningsvis ha kul! :)

Lite bilder


Vad jag köpte i Branson.


Mina (Mikes) fynd från World Market!


Gud så gott!!!


Min mat!


Det var jättemysigt.




Fredags kväll!


CC gänget från fredagas!


Stater jag vart i!
Är så gladatt jag redan fått se ganska många och att jag kommer få några till, underbart!

Sometimes you have to be apart from the people you love, but that doesn't make you love them any less. Sometimes it makes you love them more.

Jag har så många fina där hemma som jag saknar varje dag även att jag har det så bra här.

Men nu är det en period då det är svårt att vara ifrån min älskling.
Hon är min dröm, hon betyder så mycket för mig. Det är inte många som förstår hur mycket hon betyder eller varför hon betyder så mycket. Men hon är helt perfekt, min glädje och världens finaste!




Jag vill vara hemma med dig!

Lördag!

Jag har precis lagat mat, det blev nästan som mammas och det var jättegott.
Självklart är mammas bättre men ändå väldigt gott.
Jag gjorde även så som vi brukar göra hemma i sverige, tände ljus och försökte göra de till lite lördagsmys.
Snart ska jag göra en fruktsallad och sen ska vi se en film.

Jag var på world market innan, det är så himla kul att vara där!
Jag köpte peppakakor, glögg, julmust, tre olika sorters kakor, kinder maxi, after eight och ja, jag tror de var allt.
Längtar till nästa fredag eller lördag, för då ska vi sätta upp granen och efter det brukar de sitta och mysa med varm choklad så de ska även få en start av den svenska julen.
Vissa här har redan satt ut julsaker i deras trädgårdar, men julen startat här på riktigt efter thanksgiving.
Väldigt tidigt enligt mig men jag ser fram emot det jättemycket!

Äntligen helg!

I torsdags såg jag breaking dawn, vi gick ut och åt och hade en jättebra kväll.
Det var jättemysigt och ja en riktigt bra torsdags kväll.
Dock kom vi i säng vid tre tiden och klockan ringde klockan sex på morgonen.
Var inte allt för trött i skolan, eller ja.. Jag somnade på mattelektionen men de var lugnt. Min värdmamma är min mattelärare så ja, hon var lika trött som jag haha.

Sen när jag kom hem från skolan somnade jag igen.
Jag vaknade kvart över fem och blev sjukt stressad.
Klockan sex skulle jag åka till Naomis 18års fest. Eller ja, vi bara umgicks och åt tårta och lite så.
Det var roligt där, kul att träffa nya människor.
Kom hem ganska tidigt då dem skulle iväg och se breaking dawn.
Gick och la mig halv elva och vaknade lite över 10 idag.
Jag sov 11 och en halv timma inatt, jag behövde sömn kan jag lova.
Men det är inte så kontigt, sov ju lite i torsdags, vart iväg tre helger i rad, jag är sjuk och ja inte sovit särskilt mycket på en låång tid.

Idag har jag skypeat med saknade mormor och morfar, jätteskönt att få prata med dem.
Sen har jag bara suttit i myskläder i soffan och pratat med Mike om svensk mat.
Vi blev alldeles inne i det och kollade säkert på olika maträtter i över en timma.

Nu har jag precis duschat och snart ska jag och Mike åka och hämta hans saker inför hans tävling imon, sen ska vi kanske åka till Worldmarket, en affär med saker från här och där, sen ska vi kanske till ett gym och kolla vad priserna och avtalen är och sen ska vi även handla.
Ikväll ska jag laga mat, någon kyckling sak blir det. Sen ska jag göra en fruktsallad till efterrätt.
Annars ska vi inte göra något. Det känns sjukt underbart att inte ha några planer, att bara sitta här och ta de lugnt. Kunna åka till en affär bara för man vill dit och ja, bara ha det bra.

Det kommer bli en toppen dag!
jag är glad! puss

My bear Beer!

I just want to show you all my lovely boyfriend, his name is BEER..!
(I know only a few will understand)

But i like tha picture, it makes me happy!

Nattbio!

Nu sitter jag här, har precis skrivit på en liten engelska uppgift.
jag gillar hur lätt de känns att skriva nu, eller lätt om man jämför med förr.
Det känns otroligt skönt, dock har inte min skrift utvecklats särsklit mycket, vet inte om jag överhuvetaget har utvecklats så mycket. Allt är bara mycket lättare, tala och skriva, de flyter på jättebra. Men jag tror mest det är för att jag har blivit van och det är inte längre en big deal att prata engelska. Dock hoppas jag verkligen att jag kommer utvecklats mycket innan jag kommer hem.
Men det var inte alls de jag ville prata om..

Jag ville bara berätta att jag ska se Breaking Dawn ikväll!!!
Ska bli super kul. Vi ska först till Bd's (eller något sånt, något med B iaf) en restaurang där dem lagar maten framför dig. Det är super gott, antagligen de bästa jag har ätit här, eller bästa här i MO tror jag.
Efter det ska vi åka till biografen och vänta, vänta och vänta och sen till slut få se breaking dawn.
Hela biografen ska visa breaking dawn, det är 20 biografer där och alla är slutsålda.
Det kommer vara galet och tyvärr har vi inte bestämda plater så man måste vara där ganska tidigt.
Men det gör inget, de ska bli kul att se den på natten.
Kommer dock vara trött imon då jag kommer hem vid halv 3, 3 tiden inatt haha. Men vad gör det, jag har lite lov nästa vecka så jag får sova!
Nu ska jag fixa lite små saker.
Allt är toppen förutom min förkylning, den har övergått till irriterande hosta men det är helt okej.
Ser fram emot i helg, bara andas, bli frisk och ha det bra!

puss och kram

4 månader (16de till 16de), 18 veckor och fyra dagar, 123 dagar.

Så länge har jag vart här i usa, så många dagar har jag vart borta från mitt hem i Sverige. Det känner väldigt konstigt.
Det känns både som mer och mindre. Det känns som en evighet sen jag såg min älskade familj, men de känns som jag varit en del av min amerikanska familj längre.
Min tid här har varit helt underbar, jag älskar att vara här, jag är så glad att jag vågade och ångrar mig inte ett dugg.
Jag fick en bättre familj än jag förväntade mig, jag har redan fått uppleva mer än vad jag trodde jag skulle och det har vart lättare än vad jag trodde, även att de inte är lätt.
Jag vet att min familj här och min familj där hemma är anledningen till att de vart lättare än jag trodde de skulle bli. Jag har mycket kontakt med min familj där hemma, pratar med dem nästan varje dag och jag älskar det. Sen har jag mycket bättre kontakt med familjen här än vad jag trodde jag skulle ha, vi är väldigt nära och kan prata om allt och gör massa roliga saker. Jag sa från början att familjen är blande de viktigaste för ett bra år, och jag fick en toppen familj!
Jag har nästan inte haft någon hemlängtan alls. Jag fick det en gång under en engelska lektion, men de kallade jag nästan inte hemlägtan. Visst ville jag hem, men det var för jag var arg på min engelska lektion och min vilja att åka hem var bara där två timmar om ens det.
Men.. Senaste tiden har jag faktiskt kännt lite hemlängtan. Dock har jag inte kännt något alls de senaste tre dagarna, utan det var typ i förra veckan.
JAg vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men hemlängtan är nog de bästa jag kan komma på. Men när jag har läst om folk som har vart homesick, eller när mina vänner här har vart det, då har de låtit mycket värre. Så kanske hade jag en svag hemlängtan period. Det var inte alls så att jag grät hysteriskt, att jag bara ville hem, utan jag bara tänkte på mina föräldrar mycket mer än vanligt, nästan hela tiden typ. Jag blev lättare ledsen, t.ex när jag såg en bild på min hund började jag gråta lite smått.
Även att min antagligen var svag var det inte kul. Det är jobbigt att tänka för mycket på alla där hemma, och de var de som hände mest förra veckan. Jag bara tänkte på dem hela tiden, det var aldrig så att jag verkligen ville hem, utan jag ville bara till dem typ. Ja det är konstigt, svårt att förklara hur det är.
Men jag älskar att ha kontakt med folk där hemma. Att prata (maila, smsa, skypea och annat) med dem där hemma nästan varje dag lite smått gör mig inte ledsen alls. Jag gillar att veta vad som händer, och älskar att läsa min mammas mail på morgonen när jag äter frukost. För vissa kan det säkert vara svårt att ha mycket kontakt med sin familj och vänner, men jag tycker inte det. Jag gillar de, men alla är vi olika. Jag hade nog haft mer hemlängtan om jag inte haft så bra kontakt med dem.

Men ja, det är skönt att allt kännts som vanligt senaste dagarna. Det kommer säkert komma tillbaka, särskilt med julen. En orsak varför jag tror att jag tänkte så mycket på min familj i helgen är för att jag var på en familje semester.
Vår semester var riktigt bra och rolig, men jag tror de påverkade de lite. Att spendera tid med din andra familj, de gjorde att jag ville spendera tid med min riktigt familj.
Och sedan när jag började inse att jag hade börjat få lite hemlängtan insåg jag att jag vart borta länge. Tiden går så snabbt så det är svårt att inse hur länge man vart här.

Nu känns det som jag bara babblar och babblar, men vad gör det.
Det känns skönt att skriva och försöka förklara.

Men nu om något annat.
Igår fick jag veta att jag antagligen kommer åka hem tidigare än jag trott. Fick höra att man åker hem runt en vecka efter skolan, men det är jättetidigt och jag vill inte alls åka hem i maj. 
Jag måste ta reda på om det går att göra så jag kan åka hem senare. Såklart jag vill hem till alla, men jag vill inte åka hem redan i maj. Men ska inte tänka på det nu, de finns både positiva och negativa saker med att åka hem då men det är långt kvar till dess så ska glömma det för några veckor.
Fast detta är nästan hemskt, jag har nästan gjort halva tiden här, eller inte riktigt men snart.
Det är helt otroligt vad fort tiden går.

ännu en helt annan sak..
Jag börja precis tänka på hur bra jag mår idag. Jag gick till skolan och den gick bra, jag vill bara att skolan ska vara över, och det är bara 4 skoldagar till lovet (glad), imon blir det midnatts bio (i am excited), nästa vecka är det thanksgiving (ska bli toppen), snart är det jul, och ja.
Allt känns bara så bra!
Vet att jag precis suttit och skrivit om att jag haft lite hemlängtan, men senaste tre dagarna har vart som vanligt.
Och idag är jag nästan frisk så de känns bra.

Nu ska jag sluta skriva om massa onödiga saker och göra något annat. :)

Bra dag ändå.

Idag åkte jag hem efter första lektionen, mådde inte alls särskilt bra.
Men jag har haft en jättebra dag ändå.
klockan är bara halv fyra här så dagen är inte över än vilket är jätteskönt.

När jag kom hem från skolan såg jag på vampire diaries, sen skypade jag med mamma och sedan med pappa.
Efter det sov jag en liten stund sen pratade jag med ribbe.
Gud va skönt det var att prata med henne. Detta var första gången vi pratade och såg varandra, ribbe är en av min bästavänner så det var otroligt skönt att se och prata med henne igen. Allt är så enkelt och de älskar jag, vi behöver inte prata på en lång tid men allt är som det ska när vi väl gör det.

Sen efter det skypeade jag med Raj, och det är samma med henne. När vi väl pratar är det som att jag åkte igår. Hon är också en av mina bästa vänner så att få skypea med båda två var toppen.


Raj

Ribbe

Ni är underbara! Jag saknar er verkligen!

jag saknar även min andra goa vänner där hemma!
vi får försöka prata snart!

Nu ska jag försöka plugga lite, sen ska jag antagligen se ett avsnitt och ha det bra!

Dagar

Dagar kvar i skolan
4 dagar
2 dagar
en vecka (5dagar)
4 1/2 dagar
en vecka (5)
2 el 3 dagar
JULLOV

2 dagar till Breaking dawn
9 dagar till thanksgiving
10 dagar till black friday

dagar kvar till jul:
afton- 40 dagar
dagen- 41 dagar

Dagar i usa
121 dagar

Dagar tills mamma, pappa, sophia (josef?) kommer
93 dagar !!!!!!

Tiden kommer flyga iväg!

Måndag

Igår på kvällen kom vi hem från Branson, vi hade det jättebra. Vi gjorde saker hela tiden men just nu vet jag ändå inte vad jag ska skriva om. Men ska skriva om det när jag fått bilderna från Mike and Michelle så blir det lite roligare.

Idag var det en väldigt jobbig dag i skolan, men det är inte så konstigt. Jag är sjuk och har feber.
Inte så roligt.. Jag har precis vaknat upp efter nästan två timmars sömn så mår lite bättre nu.

Just nu sitter jag i soffan och ska börja plugga lite nu när min tablett fortfarande gör så jag mår okej. Sen känns det inte helt fel att Mike snart kommer hem med subway för mig, GOTT!
Skriver snart igen, puss.

Brandson

Nu är vi i Brandson.
Vi har haft en jättemysig kväll, åt påvägen hit och sen har vi bara suttit och pratat.
Imon blir det två shower, ska bli jättekul!
puss

I am just too far from where you are!


I love you!

Onsdag

Idag har vart en bra dag, jag har vart på gott humör, varit pigg hela dagen och jag har gjort ganska mycket.
Jag har sprungit, vart i skolan, sett ett avsnitt, vart ute och gått, sett på tv med värdsystern min, hjälpt Michelle att städa då vår städiska var sjuk och inte kunde komma idag (hon kommer två gånger i månaden).
Vi hade ganska fint väder idag, de har regnat de senaste två dagarna men idag var det lite soligt och klart, men kallt så det var skönt att vara ute och gå!
känns som jag gjort mer, har gjort lite små saker som målat mina naglar lite halvt, skrivit några mail, städat mitt rum lite och börjat packa för brandson.
Imon är det en halvdag i skolan, sjukt skönt!
Sen på eftermiddagen åker min familj, Michelles systers familj och deras föräldrar till Brandson för en liten mysig resa.
Det ska bli jättekul, har hört massa om denna resan då dem gör den varje år, så ska bli spännande att se allt.

Nu borde jag plugga lite historia men är för trött för det. Vet inte när jag senast pluggade på riktigt här, vi får mycket läxor i skolan men allt är väldigt lätt. Plus att jag är en TA, (hjälper lärarna) så när jag är klar med att hjälpa alla sitter jag och sover eller gör någon läxa. Jag undrar hur det blir att komma hem till svenska skolan, här har jag topp betyg utan att anstänga mig alls. De värsta är att jag bara blir latare och latare, för deras test är ibland löjligt lätta..
Nästan bara frågor med alternativ, så man behöver inte plugga så mycket. Dock tror jag inte mitt historia prov på måndag kommer gå så bra, men ärligt så bryr jag mite inte särksilt mycket.
Så istället för att plugga nu ska jag sitta med datorn, se ett avsnitt eller något annat.

här är en till bild från vegas, jag har massa fler!


Världens bästa!

Även att jag har det väldigt bra här, så tänker jag på er varje dag och saknar er i mängder!
Ni är världens bästa!


Gammal bild från Thailand.

Kräftskiva 2011

<3

Las Vegas

Vi kom till vegar på fredag kvällen.
tog en taxi till hotellet.
sen efter en stund gick vi till hotellet Paris och åt en buffé, jättegott.
Gick runt på the strip.

Lördagen
Åt en jättegod frukost.
Gick till caesars Palace, shoppade i ett mall som finns inne i hotellet.
ett fantastisk HM fanns där!
Gick till vårt hotell igen.
Träffade Lea
Gick med henne till fashion show mall.
Shoppade.
Träffade Michelle igen, åt glass.
Sa hejdå till Lea.
Fixade oss inför kvällen.
Såg en av vatten showerna från hotellrummet (omg, vilken utsikt!)
åkte till Planet Hollywood.
Åt jättegod italensk mat.
Gick runt bland alla affärer,
Såg en show, The V. Jätterolig!
Tog en snabb massage.
Tog taxi till en vattenshow, helt otrolig!
Gick runt i ett av de största hotellen.
Gick runt mer på the strip.

Söndag
God frukost
Lugn morgon.
Gick till fashion show mall.
Gick runt lite, var väldigt trötta.
Åt middag
Shoppade lite mer.
gick till hotellet
åkte till flygplatsen.

Jag är trött på att skriva om allt, skrev massa i min dagbok innan.
Men ja, det var jätteroligt att träffa lea igen, vattenshowerna var helt otroliga, ena var så himla vacker.
Att se alla hotell var så himla coolt, helt otroligt vad dem kan hitta på.
Maten var jättegod!
Vår show var så himla rolig, mycket bättre än jag

Vårt hotell!








Vår utsikt från rummet! Gillar bergen i bakgrunden!

Inne i hotellet



Mums!





Utanför Paris

Gillar den bilden!

haha


FRUKOST! <3

inne i Caesars Palace



HM



Sjukt cool affär.


LEA!!





<3


Så coolt!



A fashion show in the fashion show mall.



Bergen!



Min shopping.
Köpte två par jeans.
Jeans/svarta byxor
två koftor
Converse
uggs typ.
nagellack
trosor
en julklapp!!!
En vinterkappa (inte på bilden)

Jag kan ha missat något. Jag har även massa mer bilder. Kanske kommer några till, vem vet.
Det var allt från mig för idag.
Puss

Hemma!

Nu är jag hemma igen, Las Vegas var helt otroligt!
Hade så himla roligt och allt var så mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Jag hade nästan inte förväntat mig något alls, men allt vart underbart!
För de mesta gick vi runt och kollade på hotell, shoppade, såg en show, åt go mat och ja lite allt möjligt.
Lite bilder kommer nog sen idag, kanske skriver lite mer om vad vi gjorde.
Men hur som helst var det en toppen helg! Jag vill verkligen åka tillbaka till vegas när jag är 21 eller eller äldre, vilken fest stad alltså!
Jag hade de hur bra som helst, är lite trött nu då vi kom hem sent i natt men de är de värt!
Skriver snart igen!

LAS VEGAS

Imon, Imon, Imon åker jag äntligen till LAS VEGAS!
Jag är så taggad och det ska bli så himla roligt.

vi ska bo på ett jättefint hotell, Venetian. Det är enormt och de ser ut som det är en liten egen värld inne i hotellet.




Detta är utsidan iaf, amazing!


Idag ska jag och Michelle välja en show som vi ska gå till, jag tror att vilken show som helst blir toppen. Den kommer vara cool på sitt sätt, men just nu har vi ingen aning om vad vi vill se, haha.

Sen ska jag även träffa Lea om att går som det ska!
Ska bli jättekul att se henne igen, så hoppas verkligen allt går som det ska!





Nu snart ska jag laga mat, ska steka lax. Hoppas det blir gott, är sjukt sugen på fisk.
Sen efter det ska jag och Tiffany se en skolpjäs, det ska bli kul.

Jag kommer antagligen inte skriva på ett tag, kanske lägger in lite bilder som jag fick från Michelles pappa nu om jag inte gör något annat. Men ja, annars skriver jag när jag kommer hem från vegas!
Omg, kan inte förstå att jag ska till VEGAS!!!
puss


Mindre än två dagar!

Nästan alla hemma i sverige har lov nu men inte jag, men vad gör det? om två dagar är jag i LAS VEGAS!!
Har vart så mycket, de är så mycket så jag har inte fattat att jag ska dit än.
Ikväll ska vi nog försöka hitta en show som vi ska se, ska även börja packa lite idag för imon kväll ska jag gå och kolla på skolpjäsen.
Men nu ska jag strax äta mat, kyckling och sallad, GOTT!! har även ätit sallad till skolan varje dag nu, ska försöka bättre mig. Ska ändra mina matvanor och försöka gå ner lite i vikt. Men det kan jag prata om en annan dag. Eller aldrig, för det är inte särskilt roligt..
Jag ska konsentrera mig på att roligt som händer nu, och tyvärr plugg.. prov imon, mindre roligt.
Men skönt när det är över :d

Nu ska jag hjälpa till med salladen!
puss

Bilder från igår!

Bilder från igår!


Alla seniors, eller ja vi missade två..

Jag och Naomi!

Best hostfamily ever!

Våra hoodies!

Jag, Colbey and Noah.

Me and coach Conner!



Goa Trevor! Kolla in hans hår!!! (vikingahatten fick jag från våran andra coach, han frågade mig alltid saker om sverige och särskilt om vikingarna, sött av honom!)






Här är allt jag fick. De blåa häftet är alla våra tider från våra lopp, och skivan är runt 450 bilder.

Detta är min "boktav" som jag fick. Man måste springa ett viss antal varsity lopp eller få ett viss antal poäng för att få a letter. Detta är vad alla sportmänniskor i filmer strävar efter. Första gången man får a letter i en sport får man ett stort b (Vet inte om alla skolor får just ett b, men det är en bokstav iaf) sen om du gör sporten fler år och gör bra ifrån dig igen får man "a pin" som man sätter på. Sen ska man sätta the letter on the letterman jacket.
Jag vet inte om jag förklarar särskilt bra, men ja, detta är hur jag har uppfattat det. Jag vet säkert inte allt om det, var bara intresserad av grundfakten haha.



Sen fick jag även ett till pris, det är för att jag har bra betyg. Just nu har jag alla A (mvg typ) och ja, (dock kommer jag inte ha alla A i slutet, men än så länge har jag fortfarande det :) )
Varför vi fick det är antagligen för att sporterna försöker uppmuntra bra betyg eller något sånt.

Sen fick jag ett extra "pris" och det var hatten, haha.
Kvällen var jättebra. Har massa fler bilder, eller på Michelle och Mikes kamera.
Sen har jag massa andra bilder från cd.
Ska försöka lägga in lite fler bilder idag eller imon.
Men här är iaf en till från halloween och mitt paket från emma.
Tror jag glömde nämna att jag fick paket av henne, har vart så mycket. Men tusen tack emma!




Söta!

Bilder från helgen!


Stugan

It was awesome!

Mina träffar!

Vi sköt på detta avståndet.

Även Mike sköt lite!

Och till slut kunde jag även övertala Michelle att testa!



Carving pumpkins









Min pumpa!


Våra pumpor, man ser tyvärr inte en av dem men iaf.

Här var lite bilder iaf :d


Världens bästa team!

Idag var det avslutning för cross country.
Det en helt underbar kväll, massa skratt och ja kvällen var jättebra.
Vi åt god mat(mest sötsaker), vi fick våra letters, vi fick priser och lite annat, plus..
Alla seniors var tvungna att hålla ett tal.
Och jag gjorde det, jag klarade det. Det var inte perfekt, jag pratade inte särskilt bra men jag gjorde det.
Det var runt ca 80 pers där så jag är stolt. Jag stod upp inför alla, pratade i en mikrofon, höll ett tal på engelska inför ca 80 pers, jag är riktigt stolt även om de inte gick helt helt perfekt.

Det känns nästan lite sorgligt att de är över. Jag vet att de har vart över i två veckor nu, men att träffa alla idag och umgås igen var så kul.
Jag har massa kort att visa er, men nu ska jag försöka lägga in kort från helgen först så jag inte kommer allt för efter.
Jag kanske hinner några bilder från ikväll också.
:)

Måndag

Min dag blev bättre och de slutade som en bra dag!
Mådde mycket bättre efter jag kom hem från skolan, och ja, jag hade en bra dag! (inställningen)
Nu ska jag sova! puss

RSS 2.0