Goda nyheter

När mitt efterlängtade körkort kommer hit till usa så får jag inte bara ett utan två!
Jag kan ta mitt svenska körkort och några papper till ett ställe och göra så jag får ett amerikanskt körkort!
Har inte berämt oss om jag ska köra här eller inte, vi ska kolla upp vad försäkringen kostar, men i vilket fall så hade jag tänkt göra proven så jag skulle få ett amerikanskt körkort. Sjukt gött att jag inte behöver plugga inför något prov utan bara kan fixa det med lite pappers arbete!
Längtar något enormt tills jag kan hämta ut mitt körkort, tycker inte att de borde ta så lång tid.
Men ja, snart får jag förhoppningsvis ett brev så jag kan hämta ut det!

ps, har pluggat historia i 1 och en halv timme men fattar ändå inget, haha.
Känns som provet imon kommer gå väldigt bra, hehe.

När jag ser denna bilden blir jag glad, det är verkligen så skönt att jag inte behöver ta körkort när jag kommer hem utan att jag redan har det fixat, Underbart!

En konstig dag.

Idag var en ganska jobbig dag, men den började ändå bra och just nu känns det ganska bra.
Dagen flöt på bra fram till sista lektionen.. Sista lektionen är engelska och jag gillar inte den klassen så mycket, jag gillar läraren väldigt mycket dock men själva ämnet och klassen är inte min favorit. Men iaf, något hände under den lektionen och jag tror jag fick min första hemlängtan. Men jag vet ändå itne om jag riktigt kan kalla det hemlängtan, för det gick över ganska snabbt.
Men ja, när jag satt där på lektionen och börja jag tänka på att jag önskade att jag gick i skolan hemma i Sverige. Även att jag verkligen inte gillar min skola där hemma så ville jag dit, jag är trött på att vara en av de nya i skolan, inte ha så många vänner och ja alla andra saker.
Plus att det är en väldigt jobbig tjej som sitter jämte mig på engelskan, jag stör mig verkligen på henne. Hon sitter och klagar hela tiden på att hon vill hem, att det är jobbigt och massa annat. JA vi alla tycker det samma och alla vill hem, men sluta tjata om det!
Men det är inte allt, utan hon brukar fråga mig lite saker, som en gång frågade hon om min mamma i Sverige inte brydde sig om mig eller varför är du här? sa hon, jag bara ursäkta? Idag fråga hon också några konstiga frågor, t.ex om min värdsyskon ogillade och var bitchiga mot mig, eller något sånt. Liksom vad är det för frågor, tror hon att jag är här för att mina föräldrar skickade iväg mig hit? Typ som att min värdfamilj är en fortserfamilj eller något. När hon fråga om min mamma inte brydde sig om mig blev jag så arg att jag knappt kunde svara, visste inte vad jag skulle säga och de enda jag kunde tänka på är "ÄR DU DUM I HUVUDET ELLER VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?"
Jag kan säga att jag börjar ogilla henne mer och mer, och hon är nog den enda på skolan som jag inte riktigt gillar. Så ja, hon är nog en av anledningarna varför jag inte älskar klassen, plus att det är ganska svårt. Svåra ord, man ska läsa texter och jag läser inte lika snabbt som andra och ja, det är inte mitt bästa ämne.

Varför viljan att vara hemma kom idag vet jag inte, kanske för lektionen gick trögt och hon var där. Men som tur var va detta sista lektionen, dock var jag så otagg på att träna efter det. Jag kände att jag var så nära på gråta och ville bara hem, men något som ändrades efter skolan var att jag ville hem. Vilket hem jag kom till då brydde jag mig inte riktigt om, jag ville till något av mina hem, till något av mina rum, en av mina två sängar och ja, när skolan var över ville jag bara hem någonstans.
Just nu är jag hemma i mitt fina hus i usa och det känns skönt, dock hade det känts underbart att få vara hemma en dag med min kära familj i sverige.. Men det kommer jag inte vara på väldigt länge men det är okej, jag klarar detta. Och jag är glad att jag har cross countryn nu och att jag gick idag. Det var jobbigt i början då jag bara tänkte på att jag ville hem någonstans. Men när vi började springa med laget försvann min tankar så det är skönt, hade jag åkt hem efter skolan hade jag säkert gråtit jättemycket och ja det hade nog varit jobbigare. Plus, när jag tänkte på på saker i sverige, när jag börja tänka på att jag ville hem till falkenberg kom många anledningar varför jag ville hem igen. Men det var ändå inte farligt, så tror jag gick min första hemlängtan bara att den var väldigt enkel som tur var.


Men just nu sitter jag i soffan och skriver detta, jag är inte alls ledsen nu, dock hade de ändå vart skönt att vart hem-hemma men jag mår bra. Maten luktar jättegott och jag är jättehungrig.
Dock ska jag spendera kvällen med min kära stora historiabok, det ska bli väldigt kul.
Jag längtar till imon kväll, tror inte jag kommer ha mycket läxor alls så det ska bli skönt.

Jag känner att detta inlägget blev väldigt rörigt, men vad gör det. Mig gör de inget alls!
Nu måste jag plugga, jag hoppas skolan går bra imon och att hela veckan går snabbt.
Ser fram emot helgen!

puss och kram

Winerbrods

Har haft en bra dag, skolan gick lite segt men ändå inte, haha konstigt.
Men jag är glad att dagen är gjord, för jag hoppas och tror denna veckan kommer gå snabbt.
Efter skolan hade jag träning som vanligt, sen har jag försökt plugga lite med Tiffany men vi är inte så duktigt på att plugga, haha.
Men det var kul att va lite med henne.
Sen har jag itne gjort så mycket mer.
Längtar till onsdag kväll, vill ha mitt historiatest över, men ja jag får plugga för det i morgon.

Nu ska jag strax sova, har precis plattat mitt hår lite för imon ska vi ta kort i skolan. Personliga kort till the yearbook, är inte alls taggad för det. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig.. Men det blir nog bra.

Måste bara visa detta klippet, omg. Det gjorde min dag till ännu bättre!

http://www.youtube.com/watch?v=thEW20bC8d4&feature=related

Jag måste baka några "winerbrods" snart igen, smakade någon kakaktig sak igår som påminde om chokladbollar. Goda men intei närheten så goda som våra. Dock tycker även amerikanarna att våra är mycket bättre, så det är bra!
Ska försöka baka massor till Laborday som är nästa måndag, ser fram emot hela helgen och hela nästa vecka!


Saker att tänka på.

Jag gillar båda väldigt mycket, för de dem säger är verkligen sant.
<3

Söndag

Har haft en väldigt go söndag.
Har nästan bara varit hemma och tagit det lungt, jätteskönt.

I morse var vi och kolla när Mike sprang ett lopp och efter det gick jag och la mig igen.
Sen har jag bara legat i min säng hela dagen typ, skypeat lite med mormor och morfar, fixat lite små saker och ja tagit det väldigt lugnt.

Nu ska jag strax gå och lägga mig då jag är väldigt trött.
Innan idag såg jag inte alls fram emot imon, för är otagg på skolan.
Men nu ser jag nästan fram emot det, skönt att få det gjort. Eller det ska bli så skönt när jag är färdig med onsdagen.
Tre test är borta, bara två dagar kvar till helg och helgen tror jag kommer bli väldigt bra.
Det var nog allt från mig, eller nej.
Det var väldigt skönt att slippa kyrkan idag, hahaa. Men det tyckte även mina värdföräldrar, det äger!

Lördag

Dagen har än så länge vart en väldigt bra lördag.

Började med att vi kolla på min lillasyster match, dem vann väldigt stort och hon gjorde mål.
Någon som förvånad min så himla mycket är att hon är åtta år, spelar sjumanna och dem spelar med offside och har linjedomare. Kommer inte ihåg hur gammal jag var när vi börja med offside, men tror det började när vi börja med 11 manne, men ja jag vet att dem har nya regler för i år här. Men ändå, dem är åtta år?
Sen såg jag även en av de sötaste sakerna jag sett. Små små barn som spelade tre-manna fotboll. Dem kan inte ha varit äldre än 3-4 år och jösses så sött de var. Alla sex (eftersom de var två lag) sprang i en klunga och jämte klungan sprang varsin vuxen från varje lag och peka vilket håll dem skulle springa åt, hahaha. Det var så himla sött!

Sen efter det åkte jag till track banan och sprang mina varv. Det var faktiskt kul, eller det är inte de roligaste att springa runt och runt hela tiden, men folk från laget var där så man snacka med dem och lite så.
Efter det åt vi Chipotle (igen) och ja det är väldigt gott.

Sen kom jag hem och då skypeade jag med mamma och pappa.
Det var väldigt skönt och kul, länge sedan sist. ELler inte så länge sedan men ja, hade mycket att prata om.
Imon är jag nästan helt ledig, då ska jag även försöka skypea med lite folk.
Så om någon vill skypea imon så får ni höra av er!!

Nu om bara en halv timma ska vi åka vidare till en "riktig" fotbollsmatch. Det ska bli kul, tyckte det var kul att kolla flickfotbollen idag också, men detta är lite mer riktigt fotboll.
Jag saknar faktiskt fotbollen, de kände jag när jag kollade på matchen innan idag.
Ville springa in på planen och spela med alla, hhahah. Det skulle verkligen vart något, alla är åtta år så kommer jag in och spelar, haha.

Men ja, så har min dag varit, dock är det lite synd att dagen gått så snabbt. För snart är det måndag igen, men nästa helg är långhelg så det är riktigt skönt. Så jag har fem dagar i skolan, har väldigt många test men det får gå bra, sen har vi helg i tre dagar och ja det ska bli kul. Ska bli intressant att se hur dem firar sin Laborday, eller jag vet vad vi ska göra men ja det ska bli kul.

nu ska jag göra något vettigt som att måla mina naglar eller något, hahaha.
puss

Fredag

Min fredag har varit bra.
Skolan var väldigt seg men ändå bra, cross countryn var bra och maraboun var helt underbar!
Sen var grannfesten också rolig, vi åt god mat och mycket goda sötsaker.
Sedan var även familjen Bakers och där vara även Tiffany.

Jag har inte berättat om Tiffany och har så inte mycket att säga än.
Men hon är en annan utbytesstudent som går på min skola.
Hon bor hos familjen Baker (dem har två utbytisar) och hon började skolan i onsdags, så hon kom lite senare.
Men hon var där så vi pratade hela kvällen och hon var jättesnäll och jag gillar henne jättemycket.

Imorgon är det lördag, dagen börjar med att Kayleigh har fotbolls match, sen ska jag springa för en insamlings sak.
Vi ska springa runt the track och fyra varv är 1 mile vilket är 1.6km. Insamligen är för vårt cross country team, folk kan välja om dem vill sponsra en fast summa, en liten summa för varje varv eller för varje mile.
Så efter matchen ska jag dit och springa 4 miles, det är 6.6 km.
Efter det ska vi hem och äntlige få andas lite. Sen på kvällen ska vi till Kansas city och se en fotbollsmatch (vår fotboll, alltså soccer). Det ska bli jättekul.

Sen på söndagmorgon har Mike, min hostdad ett lopp att springa, så ska dit och heja på honom. Sen efter det har vi inget planerat, det är skönt. Ska försöka skypea med familjen, ser fram emot det.

Så ser planerna ut för mig, tror även jag kommer träffa Tiffany, vi har samma klasser även att vi inte har dem samtidigt så vi kommer kunna plugga och sånt tsm.
Nästa vecka har jag många test, så ja men det kommer gå bra.

Skriver mer när jag får tid.
<3

Marabou Polka!!!

Hela dagen har jag gått runt och tänkt på min marabou polka som jag har haft här hemma.
Jag har varit hemma i två minute och redan hunnit äta lite och det är fantastiskt gott.
TACK MAMMA!

Men nu ska jag springa in i duschen och sen ikväll är det grannfest typ.
Alla hus i vårt lilla område, 20 hus kanske, ska samlas vid poolen och äta och lite annat.
Ska bli ganska kul.

Nu ska jag skynda mig för ska vara där om 45 minuter och måste ju hinna duscha och äta lite mer sötsaker.
Varit väldigt duktig denna veckan så idag ska jag proppa i min allt sött jag vill ha.

Ha en bra helg!
puss

Onsdag

Har egentligen inget roligt att skriva om men jag känner att jag borde skriva något.
Om ni vill att jag ska skriva om något särskilt får ni säga det, men just nu är dagarna ganska lika.
Dock hade vi "sovmorgon" idag. haha vi började kvart över 8, hade de vart i Sverige hade alla hatat det för det hade vart som en vanlig morgon.
Men i morse var jag så glad över min lilla sovmorgon. Jag kunde sova 50 minuter extra och det gjorde stor skillnad.
Skolan börjar ju i vanliga fall 07.35.
Så jag tror min favoritdag kommer vara onsdagar, sovmorgon och efter det är det bara två dagar kvar i skolan.
Och just nu är känns det riktigt skönt att det är helg om två dagar.

Jag hade några saker att berätta om skolan som skiljer sig från den svenska skolan, men jag kommer inte ihåg dem just nu. Dock kan jag säga att jag tror jag kommer uppskatta den svenska skolan så mycket mer när jag kommer hem, särskilt lunchen.

Sen en sak som jag verkligen har lagt märke till här är att alla är i ett förhållande, verkligen alla.
Nej men yup 80 % eller något.
Och just nu kommer jag inte ens på vad jag tycker om killarna här.
Kan dock säga att vi har en såå söt kille i mitt cross country lag. Självklart har ju han tjej som alla andra här men ändå. Han är söt iaf, dock extremt smal. Alla killar i laget är extremt smala, asså för smala. Men antar att det är för dem springer så sjukt, men ja jag känner mig stor jämte dem. haha.
Nu när vi ändå pratar om att jag känner mig stor, nu ska jag ta något att äta.
Åt som en häst innan idag, men sprang 7 km i typ 35 grader. Så ja, det var väldigt varmt kan jag lova och man svettas som en gris.
puss och kram!

Måndag

Nu har ännu en vecka börjat, svårt att förstå att tiden går så snabbt. Jag gillar att tiden går snabbt, för de betyger att jag har kul. Men tyvärr har jag inget kul att skriva om. 
Min helg var mycket bra, önskar dock att den var längre. Var inte jättesugen på att gå till skolan idag, men det gick bra. Jag kan skriva kort hur min dag ser ut.
Jag går upp vid sex varje morgon, lämnar huset lite över 7 och halv 8 börjar skolan. Har inte så mycket att säga om skolan faktiskt, den är mer än okej. Men jag längtar tills man lär känna folk. Sen slutar skolan vid halv 3 och då bär det av till träningen som börjar kl 3. Sen vid kvart över fem är jag hemma igen.
Vad som händer på kvällarna är olika och än så länge har jag bara haft 4 skoldagar så tror mina kvällar kommer se annorlunda ut om ett tag.

Nu när jag prata om skolan kan jag faktiskt passa på att säga att jag läste högt på engelska lektionen idag. Att läsa eller prata inför folk är bland de värsta jag vet, och idag fick jag läsa ett stycke på engelska för 30 amerikanare. Jag är glad att jag gjorde det, för man är så stolt efteråt. Och min lärare där är bra, eller han verkar bra än så länge. Efter jag läst sa han att han tyckte jag klarade det jättebra och så fråga han klassen om dem skulle klara av att läsa på svenska. Nej, men jag är stolt över mig själv. Även på en svenska lektion i sverige hade jag sagt nej till att läsa inför klassen, så ja det kändes bra.

Sen kan jag säga berätta om dagens höjdpunkt.. JAG FICK PAKET IDAG!
Min underbara familj har skickat paket till mig. Paketet var helt perfekt, och jag längtar tills jag får äta allt gott.
Dock ska jag försöka att äta lite nyttigare denna veckan, eller mindre sötsaker och mer frukt helt enkelt. Själva maten är svårt att styra över, vissa dagar i skolan köper jag. Och ja, då är det inte bra kan jag säga haha. Men ja, jag längtar till helgen för då ska jag äta allt utan att tänka på det, kommer tjuva en eller två godisar lite då och då. Men ja, jag ska bara undvika allt socker så gott jag kan.  (sen längtar jag även till helgen för andra saker också, kommer bli en helg med fullt upp men förhoppningsvis blir allt väldigt lyckat och bra)
Sedan fick jag även ett paket av EF idag, fick en till tröja och lite papper.

Här är lite bilder på det.

Blev så glad när jag kom hem och såg dessa ligga på bordet. Min värdmamma är så söt, direkt när jag ser dem säger hon hur svårt det är att hålla tyst om det. Både denna och förra gången jag fick paket sa hon inget om det i bilen, hon vill inte förstöra överraksningen säger hon. haha men ja, jag blev verkligen glad när jag såg detta, särskilt när jag såg de gröna paketet!Helt underbart!

EF tröjan


Tusen tack igen mamma för paketet.
Jag är så glad att jag har dig!

Vet inte varför, men de lilla paketet från hemifrån fick mig att sakna athea. Jag såg en bild på henne som jag tog de senaste dagarna, önskar så att hon var här.
Det är inte så att jag inte saknar min familj eller vänner, men dem kan jag prata med när jag verkligen saknar dem.
Sen kan jag säga att min hund är min bebis, min bästa vän och hon var nog den svåraste att lämna. Antagligen för att jag inte kan prata med henne, inte krama henne, inte känna hennes mjuka päls under min fingrar eller något annat. Men ja, ska inte tänka på detta nu. Alltid lättare att inte tänka för mycket på henne eller andra människor jag saknar dem.
Nu ska jag sluta skriva, se på en av filmerna på Athea och sen tänka på något annat. Vad som mer händer sen vet jag inte, antagligen ska jag bara vila och ha de skönt. puss


Du skulle vart här nu. Vi är inte gjorda för att vara ifrån varandra, du skulle åkt med mig!

hahah

hahah asså jag kan verkligen inte lyckas med mina chokladbollar här.
På något vis råka jag ta två matskedar för mycket kakao, hahah.
Men min familj tyckte nästan de var bättre, så får kanske börja ta en
extra matsked efter detta. Två var lite för mycket enligt mig men ja, dem
var ändå de bäst jag har gjort här. Tror det är för pärlsockret, underbart!

Imon blir det kyrkan och sen ska vi fira Michelles pappa.
Längtar tills min säng, ska bli helt underbart att sova.
puss

Lördag

Haft en mycket bra lördag och nu är jag helt död.
Tyvärr har jag glömt att göra chokladbollarna för imon, så får ta och göra det. Sen hoppas jag att jag kan gå och lägga mig, hade vart så himla skönt.

Men här är bilder från olika saker jag pratat om!
Mitt paket från underbara Emma. Fick även choklad, dock var det smält så la de i kylen.
Mums, var det iaf!Svenska pannkakor, jordgubbar, banan, bacon och lite annat gott!!

Digestive!

Käckebröd!

Det var så mysigt att sitta och äta lite av allt igår.

Tyvärr slutade det inte där..Utan jag bakade även klddmuffins, dock åt vi mest smeten.


Att jag går upp i vikt här är inte konstigt, men det är så himla gott.
Dock ska jag försöka akta mig nästa vecka, men får se hur bra det går.
haha nu ska jag baka, puss

Nästan som hemma!

Just nu sitter vi i soffan och har det bra.
Jag har precis gjort kladdmuffins och sitter nu och äter smeten.
Innan idag var vi i en affär, Worldmarket tror jag den hette, och där hittade jag lite godheter från sverige.
Och igår så gjorde jag svenska pannkakor, så de senaste dagarna har det verkligen kännt som hemma.
hahah nej men det var jättekul att göra pannkakor igår, och när jag och Mike kom hem från worldmarket satt jag och mina föräldrar oss ner och smakade på allt gott. Och nu sitter vi här och äter smet och muffinserna blev precis klara.
Tycker det är kul att göra saker från sverige, särskilt när de hitttills har älskar allt jag gjort! Eller dem gillade inte djungelvrål så mycket, haha men det har ju inte jag bakat.
Men iaf, jag har det bra kan jag säga!

Och dessa tre dagarna i skolan har vart bra, bäst har dock cross countryn varit. Idag sprang jag över 5 miles, tror jag sprang nästan sex miles med allt tsm, det är 10 km. Jag är trött kan jag lova, ska bli så skönt att få lägga mig ikväll och kunna sova ut imorgon.

Ha de bra, jag har massa bilder på alla godheter att visa er som kommer in någon dag!

Familjx2

Ps, jag har så fin familj.
Min familj har växt kan jag lova, när jag säger familj tänker jag på alla.

Min familj hemma i sverige var söta och smsade mig idag och önskade mig lycka till.
Det känns som att dem är så nära men ändå så långt bort, lite som i en annan värld.. svårt att förklara.

Och min familj här var så söta. Min värdmamam berätta att min värdpappa var jättenerövs för min skull. Och när jag träffade min värdmamma i skolan viskade hon massa frågor till mig, hon var ivrig för att få veta vad jag tyckte.
Jag är lyckligt lottad och de vet jag!

Något annat väldigt sött, min värdpappa var på någon stor match igår, vet inte vad för sport men iaf. Och om två veckor ska vi kolla på fotboll här, (svensk fotboll) och det ska bli jättekul. Den helgen är helt sjuk, vi har så mycket att göra men det är bara kul. Men iaf, han har köpt en tröja som jag ska ha på söndag, det är lite roligt. Han och min granne (min välkomstpappa) båda försöker få mig att heja på var sitt lag. Jag antar att min pappa vann då jag nu har en tröja med hans lag, hahaha.


Sometimes you have to be apart from the people you love, but that doesn't make you love them any less. Sometimes it makes you love them more.

Min kära familj och vänner där hemma, jag älskar er så mycket. Det känns bara lättare att inte tänka på det för mycket, men det är inte för att jag inte älskar er, utan för att jag älskar er så mycket så jag saknar er!

Vad som än händer här, så glömmer jag inte er. Ni finns alltid med mig, på samma sätt som jag alltid kommer vara med er även att ni inte alltid tänker på mig. Men vi ses snart igen! <3

Första skoldagen!

Ja då var första skoldagen över och jag vet inte riktigt vad jag ska säga.
Den var verkligen inte hemsk eller dåligt, men den var heller inte awesome utan den var okej.
Ena lektioner var jag helt tyst, andra pratade jag lite mer och på tredje prata jag med några som är yngre, skulle gått i ettan hemma i sverige. Det var även dem jag åt med och det gick bra. Idag köpte jag mat, och kommer antagligen göra det imorgon också eftersom det är en helt ny lunch tid. Men alla lila dagar kommer jag verkligen ta med mig mat, iaf så länge jag äter med dem tjejerna som jag gjorde idag. Antagligen kommer jag ta med mat gulddagar också, kan ju inte påstå att maten är särskilt bra. Haha men det går bra att äta då och då. Men ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer. Jag är glad att ajg int mådde dåligt eller så, för det kändes okej men dock känns det inte som man kommer få vänner. Men det kommer säkert, sålänge det går som det gjorde idag kommer jag klara det.

Men vill ni veta något bra? Min dag har varit sjukt bra faktiskt. Skolan var inte den bästa, men de var inte så hemskt som jag trodde den var. Och cross countryn var awesome, gillar alla där och längtar tills jag kan allas namn, tills jag är en av alla andra ännu mer  och ja, det känns toppen där.
Och något annat som gjorde min dag ännu bättre var att jag fick post idag!
Söta lilla Emma från sverige skickade ett paket till mig med svenskt godis. Har redan ätit lite av allt och gud vad gott det var! Och så himla snällt av henne, kan verkligen säga att jag blev riktigt glad, TACK!

Så ja, dagen har vart mycket bra. Ser fram emot imorgons träning även att det börjar kännas i kroppen nu. Har inte tränat på så länge innan, och nu springer jag varje dag. Idag var mina ben riktigt trötta, men igår sprang vi 5km på tid så antagligen därför, plus att jag inte är van vid träning som jag tränar nu.
Men det ska ändå bli kul, kan inte förstå att jag bara tränat tre gånger, känns som mer och det är ett gott tecken!
Träningen ser jag fram emot och kvällen för då ska jag göra pannkakor på mitt vis, men dagen.. Ja, jag kan ju inte precis säga att jag ser fram emot skolan imon. Gillar inte riktigt det att det är helt nytt igen, men samtidigt är jag glad över att vi har varannan dags schema. Men ja, det går säkert bra imorgon.

Nu ska jag sätta mig i soffan och slöa lite, kommer sova gott inatt kan jag lova.
hoppas det gick bra för er där hemma i skolan idag, kan inte precis säg att jag önskar att jag var hos er. haha, men nästa år tar vi studenten tsm, det ska dock bli kul! pusss

Lättnad

Jag är så glad, fick veta att tjejernas omklädesrum typ målas om eller något så vi har inget ställe att byta om imon. Var rädd innan för visste inte om vi skulle byta om eller inte den första dagen, men nu slipper jag tänka på det och ja det känns så skönt att slippa tänka på det.
Sedan fick jag också veta att en annan utbytis från tysklan har samma historia som mig, det äger!
Dock är det ändå lite synd, vi har 4 klasser som är samma, men de andra tre är olika timmar. Så ja, det är lite synd men en klass är bättre än ingen. :d

Nu ska jag snart försöka sova, ska fixa lite små saker till bara.
Ärligt talat ser jag inte fram emot imon, jag vill faktiskt inte gå dit. Jag är inte så nervös längre, eller jag känner mig lugn nu men tror ändå att jag är lite nervös. Men det är bara att gå dit och få det gjort för sen är första dagen över och på fredag kan jag vara stolt över mig över att jag klara det.
Skriver igen någon dag snart!

Sista dagen innan skolan..

Imorgon börjar skolan här och nej jag ser nästan inte fram emot det.
Jag är rädd att det kommer vara hemskt även att jag inte tror det, jag tror inte det kommer vara så bra men ändå inte hemskt. Jag är väldigt nervös över lunchen och en gympa klass jag har.
Första och andra lektionen känns okej, men ja det kommer nog gå bra.
Det bästa med dagen är att jag har träning direkt efter skolan och när jag har träning betyder det att jag överlevt första dagen, haha.

Idag var jag på skolan och fick ett skåp och gick runt lite, letade efter mina klassrum och träffade nästan alla mina lärare. Känns skönt att ha träffat många av lärarna en gång innan.
Hur jag ska få upp mitt skåp är dock ett mysterium men i värsta fall får jag fråga någon om hjälp. Jag är faktiskt inte så orolig över hur jag ska hitta, imon är en lila dag och lektionerna på lila dagar har jag ganska bra koll på.

Min skola har lila och guld dagar, så varanna dag är lila och varannan dag är guld. Jag gillar det, det betyder att inte alla dagar är likadana. Sen tror jag även min skolan har late wednesday, då vi får börja kvar över 8 ist. Dock är de inte det imorgon och det kan hända att vissa andra onsdagar också är som vanliga dagar. En vanlig dag är från 07.35-14.25 och då är det sex minuter rast mellan allt och matrasten är 20 minuter. Så jag tror jag kommer gilla onsdagar väldigt mycket, det är bara 45 minuter men ändå det är alltid något. Hahah det är väldigt ovant om man jämför med sverige, men ska skriva mer om detta när jag lärt mig hur allt är och kommit in i det. Ska även berätta hur mitt schema ser ut men kan jag inte skriva mer.

Jag ska försöka att uppdatera mycker även att skolan är igång, men jag kan nästan lova att de inte kommer bli så ofta som det har varit nu. Jag är förvånad över att jag har bloggat så mycket som jag har gjort.. Men jag ska försöka att vara duktig och fortsätta!

Håll tummarna för mig imon att det inte blir en mardröm!
Puss och kram :)

Lite frågor

Till Jennifer och Nathalie
Vi är två tjejer som ska åka som utbytesstudenter nästa år och vi tycker att din blogg är jätte bra och rolig att läsa!:)
Vi har lite frågor som vi hoppas att du kan svara på?

Hejsan!
Vad roligt att ni också ska åka, ska ni åka med EF?

1. På EF camp hur mycket fickpengar behöver man ha med sig då? Behövde man betala mycket extra?
Ni behöver inte alls mycket fickpengar till campet. Alltid skönt att ha lite extra, men du väljer själv om du vill shoppa när ni är på utflykter eller inte. Jag t.ex, hade inte plats i resväskan så köpte nästan inget. Enda gångerna ni behöver lite pengra är när ni är på en dagsutflyckt som tilli Boston t.ex, då kan det vara kul att se saker och vissa kan kosta plus mat. Men man väljer det själv, vissa åkte en busstur och ja man väljer för de mesta själv. 
Om ni åker med EF och funderar på camp, tveka inte!

2. Hur packade du allt du skulle ha med dig?
Packningen var svårt, men jag tog inte med mig saker som jag visste att jag kunde köpa här. Vet faktiskt inte alls hur jag klarade det, men det gick bra tillslut. Jag tror packningen löser sig när man väl är där, du känner vad du vill ha med mig. Något som var viktigt för mig var presenter och godis, så de tog ganska mycket plats till det. Men ett tips är la att skriva en lista när man kommer på något man vill ha med och sen att börja lägga undan saker i tid. Saker som du kanske inte använder så ofta men ändå vill ha med dig, lägg undan lite saker hela tiden så har du inte allt på en gång. :)


3. Hur gjorde du tillslut med din Iphone?

Min iphone, den har jag fortfarande inte gjort något med. Funderar på att be mamma och pappa låsa upp den, men har inte riktigt bestämt mig. Just nu har jag mitt svenska nummer i min iphone och sen har jag en gammal mobil med mitt nummer här. Varför jag har kvar min iphone är för jag gillar att få sms från dem i sverige, plus att jag använder Viber med några där hemma. Viber fungerar jättebra, så smsar med folk där hemma lite då och då.
Dock har jag fixa den så att man bara kan komma in på trådlöst internet, annars lär de bli dyrt! :)

Till Emma
skulle inte du kunna lägga ut bilder på ditt hus ? :)

jag har redan gjort det, kolla längre ner annars är här en länk.
http://fridaisakssonusa.blogg.se/2011/august/mitt-hus.html


Till Mikaela
Hej! Jag älskar att läsa din blogg av två orsaker. Först för att du skriver så kul och detaljerat men främst för att jag själv skall åka som utbytesstudent till USA nästa år. Jag skall också åka med ef så det har varit till stor hjälp att läsa din blogg och det har besvarat många av alla mina frågor men jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig med två av dem?
Noterade att du hade en iphone och jag tror att du tidigare skrev något inlägg om hur du skulle göra med den men jag undrar om du använder den och har skaffat ett abonemang till den eller om du använder en annan "lite enklare" mobil där? Sedan undrar jag ocks¨å vad det var för simkort du fick av ef?

De om iphonen bevarade jag precis, så läs det.
Simkortet du får av EF är ett simkort, haha vet inte riktigt mer vad jag ska säga om det. Du ringer billigt hem till Sverige med det, men ja vi fick höra att de var bättre att skaffa ett eget simkort här nere. Så jag har fixat ett nytt simkort så jag smsar gratis. Något som är stor skillnad här och hemma är att du betalar för att ta emot ett sms, tror även du betalar när någon ringer dig. För mig är smsen viktigare, och har hört att alla smsar väldigt mycket här. Därför valde jag ett där jag betalar 15 dollar i månaden för fria sms och sen betalar jag för vajre minut jag pratar i telefon.

En annan fråga som kanske inte är lika viktig men ändå kul att veta är vad du har med dig för olika presenter till familjen/kompisar från Sverige?

Jag hade allt möjligt med mig. Jag hade även dubbla presenter då jag visste att jag skulle till en välkomstfamilj och redan gillade dem så mycket över mail. Annars behöver man inte ge sin välkomstfamilj någon, men är det ens IEC så skadar det ju aldrig att ge ett gott intryck. Men jag hade med mig allt från några handdukar till kortlek till ljushållare och en skål från orrenfors (som jag dock har sparat så jag kan ge den till min värdmamma en annan gång). Jag hade även med mig två böcker om sverige, massa choklad och sen lite små saker t.ex smörknivar och sånt. Alla små saker har jag heller inte gett än, känns som en bra sak att ge då och då för att visa hur mycket jag uppskattar allt.

Tack för att du skriver en sådan undebar blogg. Jag blir så inspirerad och peppad varje gång jag läser den!Jag hoppas jag har svarat på era frågor, jättekul att höra att ni gillar min blogg.
Om ni undrar något mer eller om någon annan undrar något så är det bara att fråga. :)

Skype

Sitter och skypear med Emma från sverige och lyssnar just nu på the Cave.
Den låten hörde jag och Emma när när vi vari NY, länge sen jag hörde den och gud vad gött allt känns just nu.

Idag har också vart en skype dag, klockan är snart 12 här och har redan skypeat med mamma, Magda och Emma.
Det känns som sista chansen på ett bra tag då jag kan prata med alla där hemma, så de känns skönt att jag har hunnit prata med många både igår och idag.

Nu orkar jag inte skriva mer, ska svara på frågorna som kommit in snart.
Bilder

Lite bilder!


Ser ni hur goda dem ser ut? kan lova att de är bland de bästa jag ätit.


Och extra goda med mjölk!


Mums!


Min underbara säng, de syns inte riktigt hur hög den är. Men ja, jag älskar den, helt undebraR!

Syns inte riktigt, men jag fick en väckarklocka som jag även har radio och jag kan sätta min iphone på den och spela musik.Här ser ni lite hur de ser ut inne i min gaderob.I början var allt i väldigt bra ordning, nu.. är det inte alls lika fint längre..
Allt de strök jag idag, STOLT!


Här är även en bild på vår pool.Så här ser det ut när du svänger in till vårt område, poolen ligger precis till vänster av bilden.


The Plateau, det är vad vårt område kallas.

Cross country

Träningen gick bra!
Fick en mjukstart så det var väldigt skönt, men alla i laget verkar riktigt goda.
Detta var den träningen som kände bäst av alla mina träningar med volleybollen och softballen.
Folk pratade och jag kände mig inräknad i gänget redan efter en liten stund.
Jag hoppas det fortsätter så bra och att jag orkar med att springa varje dag, för jag tror jag kan
få det väldigt kul med dem.

Nu ska jag äta, tror de kommer in bilder ikväll. :)

Måndag

Om en timma har jag min första träning med cross country.
Jag vet inte varför, men jag mår riktigt dåligt nu. Känns som jag ska spy eller något, vet inte om jag håller på att bli sjuk eller om jag är riktigt nervös. Något som stör mig lite är att jag vaknade med halsont idag, hade egentligen inte velat träna med halsont men samtidigt vill jag bara få första träningen gjord. Jag hoppas att jag bara är nervös och inte håller på att bli sjuk. Men så som jag mår nu har jag inte mått inför någon av de andra träningarna, jag känner mig helt svag och ja jättekonstig.
Men det ska nog gå bra ändå, det är väldigt svalt här ute idag så det är riktigt skönt.

Även att jag mår dåligt så har min dag varit jättesoft. Vaknade tidigt och började med att skypea med min kära bror, sen skypeade jag med Emma i usa, samtidigt som jag strök kläder och sen efter det skypeade jag med Raj och fortsatta stryka. Känns som det har varit en skype och stryk dag idag. Är stolt över att jag strök så mycket, men det var nästan kul när jag skypeade samtidigt.

Har lite bilder som jag ska försöka lägga upp sen, har även lite saker jag ska skriva om som mitt schema och svara på en fråga. Det kommer snart, ska bara få tid till det! :)

Mer än en månad

Tänke bara kort säga att jag har varit här mer än en månad nu. Eller två veckor på camp och två veckor här i Belton.
Det känns inte som att jag varit borta så länge, men det ser jag bara som en bra sak. Dock är det nästan läskigt, om varje månad kommer gå så snabbt kommer jag vara hemma jättesnart ju.. Men det är ett gott tecken på att jag mår riktigt bra just nu!

Idag har varit en bra dag!
Vi åkte först till kyrkan. Under första delen höll jag på att somna men andra delen var ganska rolig. Dem hade några kakor då som jag tycke var jättegoda, kanske därför det var roligare, hehe.
Efter kyrkan stack vi och åt på Jose pepper's eller något sånt.
Efter det åkte vi snabbt hem för att byta om sen stack vi tjejer till en nagel salong. Jag hade tänkt göra mina naglar, men det blev mina fötter. Tog man pedikyr fick man sitta i en massagestol, vi fick extra långt fotbad för det var så mycket folk vilket innebar mer tid i stolen. Sen så fixade dem fötterna och målde dem fint och ja, det var jättemysigt och skönt.
Skönt att vara vi tjejer och bara kunna slappna av och låta någon annan jobba för en! hahah :$
När vi kom hem sen var vi väldigt trötta när vi kom hem så vi slappade vi lite.

Senare vid sextiden stack jag och Mike på ett sportmöte på skolan. ALLA som spelar sport var där då vi hade gemensamt möte i början, sen gick man till sin sport. Jag gick till cross country och det var första gången jag såg någon från laget och tränare.
Det kändes väldigt bra, jag gillar verkligen tränaren och personerna såg snälla ut. Vet inte varför jag hade föreställt mig töntiga killar, men dem killarna jag såg var inte töntiga, elelr dem såg iaf inte ut att vara.
Men ja, imorgon ska jag testa på det för första gången. Och ja, jag tror det blir bra. Tränaren berättade lite om de olika loppen, ena loppet är ganska långt bort och ganska tidigt. Så vi kommer åka jättetidigt men efter loppet ska vi åka och se något och sen få gå runt i staden där, det låter jättekul.
Sen ska även laget ha pastakvällar. Kvällen innan varje lopp ska laget träffas och äta tsm, antagligen pasta.
Det låter mysigt tycker jag!

Efter detta åkte vi hem och åt mat från buffalo wings (söndag är en dag då dem nästan alltid äter ute efter kyrkan och på kvällen sa dem)
Sen direkt efter maten åkte vi till Mikes föräldrar för att hämta upp kakor. chocolate chip cookies!!!
Michelle och Mike har berättat om dem, jag trodde dock inte dem skulle vara så goda som dem var. Det var något sjukt, jag tyckte dem i kyrkan var goda men dessa var bland de bästa jag ätit. Jag är rädd, för vi har en stor låda full med dem nu, men ändå är jag överlycklig.
Jag har kommit på så länge jag tränar får jag äta så mycket skräpsaker som jag vill. Även att jag tycker jag gått upp lite redan nu så vet jag itne om jag verkligen har gjort det. Och om jag har gjort det är de inte konstigt då jag inte har tränat här och sen några veckor innan jag åker. Så jag ska äta exakt vad jag vill så länge jag tränar, ser jag att de går åt fel håll får jag tänka om. Men jag lovar er, även när man försöker vara nyttig är man onyttig haha. Dock är det så himla gott så det är värt det, vi lever bara en gång!

Nu strax ska jag gå och lägga mig i min nya underbara säng. Ser fram emot imorgon, är ensam hemma och ska försöka göra massa. Det ska även bli kul att få träffa alla i cross country på riktigt, dock är jag nervös.

Men ja, nu skrev jag mycket mer än vad jag hade tänkt. Men skit samma, ingen behöver läsa om de inte vill :d <3

Lördag

Så, nu sitter jag här i soffan med min kära familj.
Jag har haft en helt underbar helg, fredagen med frida var otroligt rolig och hela dagen idag har varit fantastiskt.

Det började med att vi åkta till en sjö med några vänner till familjen.
Ute på sjön fick jag testa på vattenskidor och jag KLARA det.
Det var extremt jobbigt men jag stod upp och åkte, och de bästa är att jag har det på film.
Senare stannade vi och åt där ute och badade, sen så var det dags för TUBING.
Både tubing och vattenskidor var så roligt, men shit sicken träningsvärk jag fick.
Just nu går jag på värktabletter och ska strax ta en nya så jag kan sova gott idag.

Sen efter sjön så åkta jag och min värdpappa och hämtade min säng.
Jag är kär kan jag lova! ingen färväntade sig att sängen skulle vara så stor, eller inte jag iaf. Och den är jättehög.
Har inte sovit i den än, men låg lite i den innan och det var helt underbar.
Bilder på mitt rum kan jag försöka lägga in imorgon.

Efter det så åt vi grillade hamburgare och lite annat gott.
Sen senare stack vi iväg och åt glass typ, jättegott!

Och nu sitter vi här i soffan och ser på tv, håller på med datorn och pratar.
Jag visade mina filmer på min hund där hemma, har inte vågat göra det innan för jag blir så ledsen när jag tänker på henne.
Men filmerna gjorde mig glad, för alla småfilmer på henne är när hon är som lycklgast. Och att se mitt hjärta vara så lycklig, ja jag kunde inte låta bli att le fast tårarna rann.

En helt awesome dag verkligen, eller hela helgen har vart så hilma bra.
Imorgon ska vi till kyrkan och sen ut och äta.
Det ska kanske inte bli kul att gå till kyrkan, men ändå inte tråkigt.
Ser nästan fram emot det, fräsmt för de gör min familj glada.

Sen ska jag njuta sista dagarna innan skolan, hoppas verkligen det blir bra i skolan också.
Allt är så underbart nu men jag är så orolig över skolan, tror det kommer vara väldigt jobbigt i början men hoppas verkligen de blir bättre efter några veckor.

Ha det bra!
Här är lite bilder från idag.
Mike, min värdpappa.Eftersom jag bara har filmer när jag gör det, så får detta vara den bästa bilden.
Än en gång vill jag bara säga att jag är otroligt glad över att jag fick testa vattenskidor och tubing.
Visst gör det otroligt ont nu, hela överkroppen är öm, ellet öm beskriver inte ens smärtan 1/10. Har nog aldrig känt sån smärta av träningsvärk förr.. Dock gör värktabletterna ett utmärkt jobb.
Dock var det så värt det! Det var så himla roligt så skulle inte vilja få de ogjort för smärtans skull (även att jag bad om att få dö när det var som värst innan, hahah)

puss på er

SMÄRTA

Ps, Jag har så himla ont i min kropp. Mina värdföräldrar berätta att jag skulle få träningsvärk, men detta är inte träningsvärk utan detta är smärta. Och detta är bara några timmar efter, tänk hur de ska bli imon då?
Det gör så ont att jag till och med tog en panodil precis och hoppas det kan ta bort smärtan lite.
Har ingen aning om det fungerar, men de gör så ont så just nu gör jag vad som. Har aldrig haft träningsvärk som detta.
Dock var de värt det, för att vara på sjön idag var helt underbart.
Sen när jag orkar ska jag visa massa bilder.

Sen ska jag även visa bilder på mitt rum snart, för om en kvart ska vi åka iväg och hämta min nya säng och sängbord. Så förhoppningsvis hinner vi fixa allt ikväll. Bilder på de kommer någon gång.

Nu ska jag försöka lägga mig igen, går inte det så får jag ställa mig. På något vis gör de ondare att ligga än att stå..
hahah men det var som sagt värt det!

Frida Johansson

Gårdagen med Frida var helt awesome.
Här är lite bilder som beskriver vår kväll.


Vi åt på Chipotle, det är så himla gott där. Alla andra som är i usa, ser ni de stället TESTA DET!Vi köpte Kitkat och Swedish fish, sen hade jag lite Marabou och Kexchoklad, UNDERBART!

Kan säga att vi var väldigt glada över det, dock åt jag tills jag mådde illa, eller jag slutade inte ens då, men samtidigt var det sjukt gott!

<3

På kvällen var vi "barnvakter", eller jag kan inte kalla de det för barnen skötte sig själva och var så duktiga. Men vi var iaf ensamma hemma och hade det väldigt bra!

Vi spelade även ett spel med Kayleigh, hon är så söt.

Koda vår lilla hund här, riktigt gosig även att jag inte brukar gosa med honom så mycket.
Försöker tvätta händerna efter jag rört honom, så det blir att jag inte gosar jättemycket med honom,
men han är söt och hur gå som helst.

Sen på kvällen vid 11 tiden kom mina föräldrar hem, då satt vi i soffan och prata. Jag och Frida visade massa svenska låtar, vi satt och kolla på IKEAs hemsida och försökte förklara smaker för dem och ja vi hade det bara väldigt bra.

Sen låg jag och Frida uppe till över tre så nu är jag ganska trött. Gick upp vid halv 8 och har haft full rulle hela dagen.
Min dag har varit helt amazing, dagen bara blir bättre och bättre.

När vi kom hem från sjön så fanns det paket till oss här.
Mikes mormor hittade pärlsocker på någon hemsida dagen efter att dem hade testat chokladbollarna.
Så hon beställde ett paket och skickade det till oss och det var exakt de vi har hemma i Sverige, helt awesome.
De första Mike säger är att jag måste göra chokladbollar snart igen. Jag har hela tiden sagt hur goda dem är med pärlsocker så alla vill gärna testa det, dock älskar dem redan chokladbollarna men det är ändå inte samma sak utan pärlsockret. Ska bli kul att äntligen få visa dem hur det verkligen ska vara! :d
Lycklig!

Har haft en helt underbar dag och kväll med Frida!
Och de bästa är att de inte är över ännu.
Sen är jag så lycklig över min kära familj här.
Mina småsyskon var som änglar idag när vi var ensamma hemma och mina
värdföräldrar är helt awesome. När de kom hem satt vi mer än en timma
tillsammans alla fyra och bara prata och skratta åt massa konstiga svenska/amerikanska saker.
Jag känner mig lycklig över att ha fått en så fin familj, både här och i Sverige. + en så bra vän som Frida!

Bilder kommer imon eller på söndag.
Hoppas ni hade en lika bra fredag som jag, min var helt awesome!

AWESOME

FRIDA ÄR HÄR OCH DET ÄR UNDERBART!
Vi var precis vart på min skola och fixat mitt schema, jag är lite rädd men tror det kommer blir.
Men de berättar jag om en annan dag, nu ska jag njuta av att frida är här!

Svenskt godis

Jag tänkte bara visa lite godis som ni gärna får skicka till mig! :d


omg, kexchoklad<3 Vet inte när jag senast åt det, men idag ska jag iaf äta det, jag verkligen längtar! Har lite choklad kvar och eftersom Frida kommer tycker jag de passar jättebra att äta de idag!Marabou!!


Lösgodis, de är nog de jag saknar mest!Faktiskt har jag ganska mycket godis kvar, eller inte mycket men mer än vad jag har trodde.
Men om jag känner mig rätt lär jag behöva det när skolan börjar, men något som är helt slut är lösgodiset. Och just nu är det nog de jag saknar mest.
Eller än så länge har jag nästan inte hunnit sakna det för de finns mycket gott här som man får prova på.
Men det är inte godis typ, det är mer kakor och glass.
Men ja, ni får gärna skicka godis eller bara ett brev till mig!
De roliga med godis är att jag kan låta folk smaka och ja, alla har hittills tycker de är jättekul.
Eller en svensk tidning eller vad som, att bara få något skulle betyda mycket. Vad det är, är inte de viktiga.
Utan att få en lite hälsning från er, de skulle värma så.
Men ett liiitet liitet brev skulle betyda mycket för mig, så skicka gärna något!


Ha det bra.
Om bara en halv timma eller något kommer Frida hit och det ska bli såå kul!
Puss :d

Fråga

Hej! Det verkar som om du har det superbra vilket jag tycker är väldigt kul eftersom jag planerar att åka till USA som utbytesstudent nästa år.
Därför har jag lite frågor som jag hoppas att du kan svara på.
Du åkte med EF eller hur? fick du vara med och välja vilken stat du ville åka till eller fick du välja exempelvis mellanstaterna o.s.v.
Hur mycket kostar det att åka ett år och får du nån slags månadspeng eller får dina föräldrar sätta in pengar.
Är det många som åker på konserter/ festar eller bara hittar på någonting riktigt kul, för jag läste en annan tjejs blogg som också va i USA och hon skrev att hon mest satt hemma eller pluggade på helgerna efter dem hade vart i kyrkan. OCH HA ETT TOPPEN ÅR!

Hejsan!
Ja jag åker med EF, och ja du kan välja stat om du vill men jag gjorde inte det.  Jag tror du kan göra både delstatval då du väljer tre stater och sen tror jag du kan göra regionsval. Man väljer själv hur man vill göra, dock är det inte garanterat utan mer som ett önskemål, men om du kollar EFs hemsida står de mer om det. ;)
Hur mycket de kostar vet jag inte riktigt, startavgiften ligger någonstans mellan 60-70 tusen. Sen kommer de till massa kostnader som försäkring, visum, hälsoundersökning och lite annat. Vill man åka på campet kostar det också extra. Jag vet att andra organisation ibland har det inräknat, men då är det bara några dagar. Campet med EF är två veckor och om man har chansen att betala extrakostnaden ska man verkligen göra det. Det var bland de bästa jag gjort och gjorde övergången mycket lättare! Men sammarlagt tror jag att de kommer ligga runt 100 000 och uppåt.

Den sista frågan kan jag inte riktigt svara på nu, jag har bara vart hos min värdfamilj i lite mer än en vecka och har inte börjat skolan än. När skolan börjar kommer jag förhoppningsvis få vänner i min ålder och mer att göra med dem. Jag tror det beror mycket på hur du själv är, vad för kompisar du får och hur din familj tänker. Vissa familjer har stränga regler, min har inte det (som det verkar nu). Men om jag vill göra saker tror jag inte det kommer vara några problem, dock beror det ju på vad jag vill göra. Men fråga mig igen om ett tag då livet här borta har blivit en rutin. Då kan jag nog ge dig ett bättre svar.
Jag hoppas verkligen du kommer iväg nästa år och att det blir underbart!

Om någon annan undrar något så är det bara att fråga på!

Underbara Frida!

Idag har varit ännu en bra dag. Jag klarade av att springa 5 km på en mycket bättre tid än vad jag trodde jag skulle, så jag är stolt. Om jag ska testa cross country så är första loppet om två veckor, då hinner man bli lite mer tränad så det är bra.

Imorgon kommer FRIDA hit! Det ska bli så himla roligt att få se henne igen. Hon ska även sova över här så vi har en hel dag på oss att bara prata om allt och bara va. Jag hoppas det blir fint väder så vi kan gå till poolen och lite sånt, men även om det skulle regna kan de inte förstöra dagen. Jag kan inte förstå att det snart är två veckor sedan jag lämnade camp, hade så gärna velat se alla igen.
Så imon kommer bli AWESOME!
Skinny love

Det måste vara något fel på mig, hahah. Jag är trött hela tiden och jag äter hela tiden.
Just nu är jag ensam hemma, sitter i soffan och håller på att somna. För en lite stund sen var jag vid poolen och det var helt underbart där. Om någon timma ska jag ut och springa, ska testa att springa 5 km och se var jag tycker om det.
Antagligen kommer jag testa cross country på måndag, vill bara springa 3 miles en gång innan det.

Jag kan även passa säga att jag älskar låten Skinny love med Birdy. Jag vet inte hur många gånger jag har hört den låten idag, jag gillar den för den får mig att tänka. Jag älskar att tänka, även att det inte alltid är så bra då jag tänker alldeles för mycjet. Men idag har den låten vart perfekt och ja, hela min dag än så länge har vart jättebra!

Och låten lazy song, den påminner mig om dig. Jag saknar dig! Jag hoppas inte att det slutar såhär, jag hoppas vi ses snart..

Jag är ändå stolt!

Idag hade jag min sista volleyboll träning.
På min skola är det tydligen så att om du är en senior så måste man spela i det bästa laget varsity. Och redan från börjar visste jag att jag aldrig skulle komma med där, så hade jag vetat om det från början hade jag nog inte provat detta.
Alltså kom jag inte med i laget, men om jag förstod rätt va tränarna sa så hade jag annars kommit med i JV, mellan laget (det finns tre lag, iaf på min skola) om jag vart yngre. Men jaja, det gör mig inget att jag inte kom med.
Man fick prata en och en med tränarna när man skulle få veta om man klarade det eller inte, och när de sa att alla seniors måste spela i V laget förstod jag direkt att jag var ute.

Men jag är stolt över mig själv. Jag gick till första volleyboll träningen efter att ha varit på en hemsk softball träning. Jag gick dit helt ensam och hade aldrig spelat volleyboll förr. Jag är stolt över att jag försökte, och jag är inte alls ledsen över att jag inte kom med i laget. Jag visste ju inte ens om jag ville spela volleyboll eller inte, men jag ville iaf ge det en chans och det gjorde jag.
Något jag verkligen hoppas är att det inte är samma sak med seniors i alla sportet på min skola.. Förhoppningsvis kommer jag med i de bästa laget i fotboll till våren, men samtidigt är sånt aldrig säkert. Men jag hoppas iaf det är annorlunda då.
Men ja, nu ska jag antagligen prova cross country. Jag stack faktiskt ut och sprang när jag kom hem från min volleyboll träning. Inte så långt men en liten stund iaf, vill springa lite till innan jag provar cross country. Fem km är ganska långt ändå, så vill vara i lite bättre form hehe.

Något annat som känns väldigt bra är att lärarna på skolan verkar jättetrevliga. Min värdmamma börja jobba idag och hade berättat för många av hennes kollegor om mig och många hade sagt att dem hoppas dem får mig i sin klass.
Tennis tränaren hade också kommit upp till henne och frågat om jag ville spela tennis. Men liksom att prova en till sprot som jag aldrig gjort känns inte så lockande igen. Jag gillar inte att vara dålig på något, och man är ju nästan alltid dålig i början av saker.

Men ja, allt känns bra även att jag inte blev en volleyboll spelare. Hur det blir sen vet jag inte, det är bara att vänta och se.
Hur som helst är jag stolt över mig själv för att jag försökte!

Mitt hus

Här kommer lite bilder på mitt hus. Vet inte om jag tycker alla bilder är så rättvisa, huset är otroligt fint här och jag älskar det!
Så här ser det ut på vår gata.
och detta är vårt hus.
På bilden ser man två av mina presenter, ljushållaren är från Orrefors och sen är det typ glasunderlägg men bilder på Stockholm. Självklart var det mer än ett underlägg.
Och detta är min egna toa. Älskar att jag har en egen toa, det är helt underbart.
Huset är verkligen jättefint och stort! Tror vi har fyra toaletter och det är tre våningar och ja, huset är awesome!
Bilder på mitt rum kommer ganska snart. I helgen ska de sista komma så snart är de fördigt!

Idag har jag varit själv hemma men snart kommer mina värdsyskon hem. Det har varit skönt att vara hemma själv, har hunnit måla mina naglar, pratar med Lea, tvättat och lite andra saker.
Snart ska jag ha volleyboll träning och jag är lite nervös. Vi får ju veta lagen idag, hoppas jag kommer med i något lag. Men samtidigt vet jag inte om jag vill det, för jag vet inte om jag vill spela volleyboll. Men man vill ju ändå komma med i ett av lagen.
Men ja, får se hur det går ikväll.
Ha det bra!

hahahahah

Just det, jag har glömt att berätta att jag har fått en förfrågan av en kille om jag vill gå på homecoming med honom.
Eller nja, jag fick inte frågan utan min värdmamma fick det, hahaha.
En kille från vår kyrka mailade henne på fb och frågade, omg vad vi skratta. 
Liksom hallå? Vem frågar ens mamma, eller vem frågar en person som man har pratat med i 1 minut och varför frågar man 7 veckor innan?
Och nej, aldrig i livet att jag går med honom.
Men han gav oss alla ett riktigt gott skratt, eller nej två. Min värdmamma visste inte vad hon skulle skriva så min värdpappa fick skriva ett svar och låtsas att han var hon. Jösses vad jag skratta när han läste vad han skrev.

Mina värdföräldrar äger och huset luktar så gott för snart är brownieserna färdiga. Mums!

1 mile

Idag har jag varit på en till volleyboll träning och den gick också bra.
Jag är inte så duktig, men jag är bättre än vad jag trodde jag skulle vara haha.
Jag har ju aldrig spelat förr, eller bara på skoj. Så jag förväntar mig att jag ska kunna något.
Men idag skulle vi i alla fall springa en mile och om man gjorde det under 8 minuter klarade man sig annars måste man springa det imorgon och alla dagar efter de tills man klarar det.
En mile är 1.6 km tror jag och jag sprang den på 7.10 och det var VARMT ute 96 f. Vet inte om 7.10 är så bra egentligen, men jag är stolt för jag tror jag sprang bland de snabbaste. Vi blev indelade i tre grupper så alla sprang inte samtidigt. Men det var 4 i min grupp som klarade det under 8 och dem klarade det med ca 7 sekunder. Sen i sista gruppen var det ingen som klarade det och i första gruppen var det några. Så det känns ju skönt att jag var bland de bättre på något, kanske till och med bäst, vad vet jag.
Dock jag tror inte jag kommer med i något av lagen, och jag vet inte riktigt ännu om jag vill spela volleyboll.
Men imon får vi veta hur lagen ser ut och om man kom med i något, men ska försöka att inte bli besviken om jag inte klarar det. Tjejerna som är där har ju spelat i flera år, många av dem har spelat i mer än 6 år och vad har jag gjort? Två träningar, haha.
Nej men efter imon ska jag se hur det blir, vill först se om jag kommer med i något lag och gör jag det ska jag nog testa det ett tag. Gillar jag inte det ska jag börja löpa ist, men ska vänta och se hur allt blir :)

Just nu är jag både lite glad och ledsen, hahaha. Jag hade precis bestämt mig att jag skulle vara nyttig men nu börjar min värdmamma baka Brownies.. Liksom hur ska jag kunna motstå det, det kommer vara omöjligt. Jag lovar, jag kommer bli enorm här borta. Men samtidigt skit samma, det är gott och jag mår toppen här!


Familjen Sumler

Jag orkar inte skriva massa så jag låter bilderna tala.


Detta är min underbara familj, Kayleigh är 8 och Collin är 10.

Här är min värd mor/far föräldrar. Dem var jätteroliga och snälla.


Dem gav mig var sitt kort och presentkort på två affärer. Så det var jättesnällt av dem.

Sen gav Mike mig en baseball. Han var på en semester och kollade på Baseball så jag fick en boll med typ bilder.
Tyckte det var jättegulligt. Och igår innan familjen kom stod vi och kastade några bollar till oss. Eller inte med den bollen utan en riktigt så jag skulle veta lite hur de kändes inför idag.


Och igår kväll gav jag familjen ett litet brev och en liten present, eller jag la det i deras rum.
Jag har lite små saker från sverige som jag inte gett än, tyckte det var bra för då kan jag ge de lite då och då och visa hur tacksam jag är. Plus att jag ibland kan ge de till andra människor om jag vill det.
Jag är verkligen tacksam över denna familjen, det är bara inte de lättaste att säga rakt ut. Men jag tror dem vet och ser hur bra jag mår, men jag tror det är bra att visa det på andra sätt då och då.


Sen nu ikväll har vi varit och spelat bowling hela familjen. Det var jättekul och nu sitter jag och föräldrarna och pratar! Gillar verkligen att vi har klickat så bra. :)


Volleyboll

Det gick mycket bättre på volleybollen och det känns jätteskönt.
Jag blev bemött på ett helt annat sätt och på ett sätt som jag trodde jag skulle bli bemött.
Jag vet att det är viktigt att man själv är den som tar första steget och de gjorde jag idag och träningen var ganska rolig.
Jag är glad över att jag inte var den sämsta där, även att jag aldrig har spelat mer än på skoj förr.
Om jag ska fortsätta med volleyboll eller inte vet jag inte än. På onsdag får vi veta om man kom med i laget och i vilket lag. Så jag ska iaf träna fram tills dess och se hur det blir.

Jag är så glad över att allt känns mycket bättre. Nu ska jag gå ner och äta tacos men min underbara familj. Sen ikväll ska vi kanske hitta på något hela familjen, det kan bli mysigt. Dock längtar jag efter min säng, ska bli så skönt att sova sen.

Sedan är jag också glad över att jag är omringad av så underbara personer, både hemma i Sverige och här.
Jag saknar mina vänner från camp, särskilt Lea och Emma. Att prata med dem idag hjälpte jättemycket! Puss på er.

Upp och ner

Okej, allt känns redan bättre.
Jag var lite ledsen när jag kom hem från träningen. Inte över själva softballen utan för jag inte kände mig så välkommen där. Visst jag var inte duktigt på softball, men var inte så dåligt för att aldrig ha testat förr, om ni förstår.

Men iaf, var lite nere när jag kom hem. Och när jag börja klappa Koda (min hund här) brast allt. Då började jag tänka på min lilla hund där hemma och allt bara kom. Var så himla rädd för att få värsta hemlängtan då, men som tur var kom det inte. Jag var bara riktigt ledsen och saknade min älskad lilla vän Athea.
(dock vill jag inte tänka på det nu, för vill inte bli ledsen igen)

Men nu ska jag äta, sen ska jag försöka skriva om igår och efter det blir det volleyboll.
Känns inte som jag kommer spela det heller, men tänkte att det är bra att testa på.
Man lär sig av allt man gör och det är bättre att testa saker än att inte testa.
Testar man inte något finns chansen att man ångrar sig, och jag vill testa allt som går och inte ångra något.

Hörs sen!

Athea

Ps, jag saknar min hund.
jag skulle gjort allt för att få va med henne nu

Sport

Jag orkar inte skriva allt nu, men jag kan säga att jag inte ska splea softball ikväll.

Just nu känner jag inte ens för att gå på volleyballen. Vill inte alls gå till ett gäng tjejer där alla känner varandra och särksilt inte när jag inte kan sporten. Men tror att jag ändå kommer testa volleybollen men tror inte jag kommer spela det heller.
Just nu känns det som att jag vill göra cross country, men det är inget jag egentligen vill göra.
Jag älskar att ha en lagkänsla, men vad som är bra med cross country är att jag vet att jag kan springa. Så kanske passar de mig bättre.
Eller så letar jag upp ett fotbollslag utanför skolan.

Ja just nu vet jag inte mycket och vet inte varför jag ens skriver nu. Men det är skönt att skriva lite och jag kan säga att detta är första gången på tre veckorna som det inte känns riktigt bra..

Söndag!

Idag har varit en väldigt bra dag.
Jag fixade ett simkort idag så nu har jag free texting och det är det viktigaste här haha.
Har inte hittat någon mobil än men vet inte om jag vill slösa pengar på det just nu. Jag har ju två, min gamla som jag har mitt nya nummer i och min iphone med det svenska.
Men hur som helst är det skönt att ha ett nummer nu som jag kan ge ut till folk.

Sen har jag träffat hela släkten ikväll och det gick jättebra. Jag hade jättetrevligt och allt flöt på hur bra som helst.
Har lite bilder som jag kan visa imorgon om jag orkar.

Har säkert sagt detta tusen gånger men detta är mitt schema för imorgon.
4,30 - gå upp och äta något.
sen lägga mig en stund till.
6.00 - startat softball träningen
8.00 -(tidigast) är den över.
sen ska jag hem och sova igen.
15,30 - volleyboll
17.30 - är volleybollen över
18.00 - softball igen.
20,00 - är jag tidigast färdig.

(känner jag att softball verkligen inte är något för mig kommer jag inte gå till den sista träningen. men känner just nu iaf att jag vill ge det en chans.)

Så kan tänka att jag åker hem, äter duchar och sen sover dirket. hahah
Mellan första softballen och volleybollen har jag nog tid att lägga in bilder från idag.

nu måste jag sova! håll tummarna för mig imon. puss

Blev riktigt glad över att höra att du gilla min blogg!

"Jag älskar din blogg! :) men kan du inte göra lite mer videos (videobloggar,tour i huset,i området) ja du fattar vad jag menar :) det skulle vara så himla kul att se! :)
Ha det bra i usa! längtar tills jag får åka!(nästa år) :D
kram
"

Vad glad jag blir över att du gillar min blogg. Jag tror tyävrr inte jag kommer göra några videobloggar. Jag hatar egentligen att vara med på kort, eller det börjar bli lättare. Jag älskar att ha kort som minnen, men jag kan typ inte ta kort på mig själv och tror inte jag skulle kunna filma mig själv. Dock ska jag ta kort på huset snart, det lovar jag. Och så snabbt mitt rum är färdig kommer det bilder på det med :)

Du gör helt rätt i att åka. Visst jag ha bara varit borta i tre veckor men jag är faktiskt redan stolt över mig själv! :)

Chokladbollar

Kyrkan gick bra idag, det är inte det roligaste jag gjort men det är inte tråkigt.
Efter kyrkan åkte min familj, Michelles systers familj och morföräldrarna och åt på Pizza Hut.
Det var trevligt och kändes skönt. Nu har jag träffat många av dem som kommer ikväll, så jag är inte så nervös över det längre. Men det ska bli kul att få lära känna alla lite.

Just nu sitter jag och väntar på Joyce som ska komma om en halvimma. Jag har precis bakat omkring 40 chokladbollar som jag ska bjuda på ikväll.
Och jag ska även bjuda Joyce, det ska bli kul vad alla tycker om dem.

Sen efter det ska jag och Mike till Target och fixa med min mobil, ser verkligen fram emot det för det känns nästan som en början. För då kan man ge ut sitt nummer och kanske smsa med någon lite hit och dit innan skolan börjar.
Jag ser verkligen fram emot imon men kommer vara så nervös, eller jag är redan nervös men försöker att inte tänka på det.
Jag hoppas dock att det inte blir sent ikväll, för jag kunde inte sova inatt. Tror jag somna vid halv fyra på morgonen och gick upp vid sju.. Inte den bästa natten jag haft kan jag säga. Så hoppas jag inner sova lite innan första träningen. Ska upp vid fem men har redan nu bestämt mig att jag ska ta och sova mellan första och andra träningen.

Nu måste jag fixa det sista. :)

Här är två bilder på mina vackra chokladbollar, gjorde dem ganska små då vi är över 20 pers ikväll.
Tyvärr hittar jag inte pärlsocker här, och kokossen är inte heller riktigt den samma. Denna är inte så torr så det går inte att rulla dem i det. Men hittade något strösel som skulle vara sockerkulor typ, de var inte alls lika gott som pärlsocker är, men det gör så dem ser lite godare ut iaf. :)

The mall

Glömde berätta om vad som hände idag. Nu i helg är det typ skattefritt på kläder och skolsaker. Så när vi kom till gallerian eller vad man ska kalla det så var det fullt med folk. Och i första affären vi går in i ser jag Marta från campet. Jag har aldrig riktigt pratat med Marta, men hon gick i min klass så det var kul att se henne. Prata lite lätt med henne bara.

Efter det säger jag till min värdmamma att det hade varit kul om jag såg Robert eller Frida här också. Och gissa vad, i nästa affär ser vi Robert. Det var jättekul att se honom, men visste inte riktigt vad jag skulle säga när hans värdbror stod där jämte. Men det var iaf kul att se och prata lite med honom.
Tror min värdmamma tyckte det var kul att se honom, har pratat om honom och frida och jag vet att hon och Mike verkligen vill träffa dem.

Sedan åt jag och min mamma på er restaurang som var jättegod. Mina värdföräldrar har pratat om de stället väldigt mycket och ville verkligen att jag skulle gilla det, och som tur var älskar jag det! :)
Dagen idag har varit toppen kan jag säga.
Är lite nervös över imorgon och för måndag.
Imorgon är det fullt upp. Först kyrkan, sen träffa min IEC, förhoppningsvis fixa ett simkort, baka chokladbollar och sen kommer hela släkten hit. Det är ganska många, vi kommer bli över 20 pers..
Sen på måndag har jag tryouts. Softball börjar klockan 6 på morgonen till 8 eller halv nio.
Sen halv fyra är det tryout för volleboll till halv sex. Sen klockan sex är det softball igen till åtta eller halv nio.
Kan lova att jag kommer sova gott efter den dagen. Är inte alls tränad för det, plus att jag aldrig spelat softball och knappt volleyboll. Plus att jag kommer vara såå nervös, men det ska ändå bli kul. Jag kommer ju träffa folk i min ålder och så. :)

Så, nu har det blivit två inlägg. Är verkligen på skrivhumös nu. Hade lätt kunnat skriva ett eller två inlägg till. Hade tänkt skriva ett om att det var en vecka sen jag lämnade camp och att det verkligen inte känns så, men kan skriva om det en annan dag. Har fler saker som jag tänk skriva om, men kan ta dem en dag då jag är fantasilös.
ha det bra och håll tummarna för mig att det går bra med släkten och på måndag! :)

Shopping

Idag har jag och min värdmamma varit och shoppat.
Jag kommer verkligen bli pank, ska lägga ut bilder på allt jag köpt senaste veckan.
Jag behöver allt men pengarna bara flyger iväg. Dock är det jättekul att shoppa :D

detta köpte jag idag.

Här är allt från idag, dock har jag inte betalat allt då mycket är till mitt rum.


Men jag köpte träningskläder, allt från shorts, tröja, värmebyxor, sockar och även softball byxor.

Vill bara säga att jag älskar påsarna man får här!

Köpte en tjocktröja från Hollister, Helt UNDERBAR.

Sen är detta saker som jag köpt under veckan.

Älskar tröjan från Pink!

Det är små saker hit och dit, och allt är billigt här. Men när man köper mycket så är det inte så billigt i slutet . :$


Och detta är saker som min familj har köpt till mitt rum. Mtt rum var inte färdig när jag kom, för det var så himla osäkert om jag skulle kunna bo här eller inte. Sen gillar jag att jag får vara med och bestämma lite. I nästa vecka kommer min nya säng och ett lite bord. När allt är klart ska jag visa hela mitt rum. Kan redan nu säga att jag älskar min garderob!
Jag ska verkligen försöka att inte köpa mer saker nu. Dock lär jag behöva mer sportkläder om jag kommer med i något av lagen.
Sedan ska jag imon eller på måndag försöka fixa en mobil, eller nja jag hoppas jag kan fixa ett simkort så jag slipper lägga massa pengar på en mobil.
Har egentligen hittat massa saker som jag vill ha, men känner att jag behöver vänta lite.

Men iaf, shopping är kul och min vecka har vart awesome!


Mitt första nummer

Hahahahaha, idag hände en ganska rolig sak.

Vi var på ett ställe för att fixa en extra nyckel till huset, eller ja en nyckel till mig. Och min värdmamma är ju lärare på Belton så då och då stöter vi på elever så presenterar hon mig för dem. Och i den affären var det en kille som hon hade haft förra året i matte, och precis innan vi ska gå ger han mig en lapp och säger något som jag inte kommer ihåg. Typ "hör av dig om det är några problem i skolan" eller något liknande.

Hahaha jösses vad jag och Michelle skrattade när vi kom till bilen. Jag har då aldrig förr fått en killes nummer på de sättet, trodde nästan att de bara var så i filmer, haha.
Men ja, det var riktigt kul då iaf. Och nu har jag fått mitt första nummer och varit med om något nytt.

Lycklig

Jag måste verkligen haft tur.
Jag har två helt underbara familjer här. Mina grannar som jag spenderade de första nätterna hos (som alltid kommer finnas om de händer något) och sen min värdfamilj Sumlers.
Mike min värdpappa sa idag att han var lite ledsen. Han och hans bröder ska åka iväg på en lite tur över helgen och han var ledsen för han tycker det är så kul att ha mig här. Han jobbar på dagen så på kvällarna brukar jag och mina värdföräldar sitta i soffan och prata. Inget jag är tvunget till men tycker det är jättekul, brukar ha min dator där och tven är alltid på. Men vi pratar så mycket att man inte har tid för det andra.
Dem är verkligen lätta att prata med och vi har nog pratat om allt, och Mike är riktigt rolig så vi skrattar mycket.

Sedan något som är ganska gulligt är att dem har fixat lite med värmen här hemma. Jag fryser verkligen överallt här, eller inte ute men i alla hus jag har varit i, även husen på campet. Så dem har sett att jag alltid har tjocktröja på mig innomhus så nu idag har de inte alls vart kallt i huset utan helt perfekt. Jag tycker iaf det är jättegulligt av dem att dem la märke till det och ändrade det för min skull.
Sen är min värdmamma Michelle också hur bra som helst. Henne spenderar jag mycket tid med då hon fortfarande har semester. Och jag längtar tills lördag för då ska bara jag och min värdmamma ut och shoppa.
Och sen på söndagkväll kommer hela släckten hit för att välkomna mig.

Jag kan bara säga att jag stormtrivs och känner mig lyckligt lottad!

Jag gjorde även cholkad bollad idag. Dem blev okej men inte så bra som jag ville, eller alla älskade dem. Men det var inte samma sak utan pärlsocker på dem. Men vi letar för fullt efter att hitta det, Michelle har till och med sökt på internet och försökt se om man kan beställa det någonstans. hahha söt!


Jag och kayleigh :)

Träna

Jag känner mig duktig, i morse var jag ute och sprang.
Det var jobbigt men riktigt skönt, måste försöka komma i form igen. Är lite rädd över att jag kommer gå upp ganska många kg här borta så ska försöka träna mycket så de inte händer.
Sedan är alla tryouts på måndag, så 6 på morgonen ska jag ha en softball träning, sen halv 4 på dagen en vollyboll träning och sen vid 6 på kvällen en softball igen.
Vet inte alls vad jag vill göra, och vet heller inte om jag kommer komma med i något av lagen.
Har aldrig spelat något av de förrut så är ganska beredd på att jag inte får en plats.

Ikväll ska jag kanske försöka gå ut och gå eller något, för imon hinner jag inte springa på morgonen och om det är varmt på dagen är det omöjligt sen. Idag är det "dåligt" väder, de har regnat lite och solen är inte framme. Dock kan jag säga att jag är glad för det, (glad för att de är dåligt väder låter väldigt konstigt). Men det är alltid så varm här så man måste vara inne hela tiden. Därför jag tänkte passa på idag och gå ut och gå. Men får se hur det blir med det :)

Batting cages

Bilderna får beskriva min dag!


Batting cages

Mina värdskyskon! :)


frozen yogurt

Om jag fortsätter köpa lite varje dag kommer jag snart bli pank.. Men det är kul och billigt! :d


Flyttar in

Nu har jag hämtat alla mina saker från familjen Baker och håller nu på att flytta in på riktigt.
Jag har haft en jättebra dag och har lite bilder att visa.
Ska även ta bilder av huset och mitt rum när mitt rum är klart.

Tror de kommer in lite bilder ikväll. :)

Glad

Åh vad jag älskar mina värdföräldrar!
Dem är helt awesome och jag känner mig så lycklig!
Ville bara säga det!
Sen vill jag bara säga att jag älskar er mamma och pappa och tusen tack för ni gjorde de möjligt för mig att åka!

Underbara och saknade vänner


Maxim

Lea

Söta Frida, var bara tvungen att ge henne en kram när hon var lite ledsen.

Goa Robert

Lea igen, hon är awesome!

Har ganska svårt för att komma ihåg hennes namn, men gud vilken härlig människa!

Emmy och ja.. (jag är inte så duktig på namn)


Frida, Robert och jag. Underbara personer och de bästa är att jag kommer få se dem massa.
Frida bor 10-15 minuter här ifrån och hennes och min skola kommer möta varandra i massa.
And Robert bor 15-20 minuter här ifrån. Så det är helt Awesome!


Detta var min "skol" tröja på campet.

Jättekul att alla skrev massa minnen och hälsningar på den. Älskar verkligen tröjan!

Det var några bilder från camp, åh vad jag saknar det.
har de jättebra här men såklart saknar jag alla vänner där. Kan inte vänta tills jag får träffa några av dem!


här är förresten en bild på slylten som familjen baker hade när jag kom.
Jag såg inte skylten när jag kom till flygplatsen för jag blev så förvånad.
Jag hade verkligen gått igenom hur jag trodde allt skulle gå till. Trodde att vi skulle hämta våra väskor och sen gå ut någonstans där familjerna skulle stå.
Men när jag och Robert gick runt ett hörn precis efter vi kommit ut från planet så stod dem där. Blev så förvånad att jag inte såg skylten eller ens hann tänka.
Men det var nog bra, för annars hade jag nog blivit jättenervös. Ärligt talat så var jag inte så nervös :)

Tisdag

Idag har jag varit på min skola men ändå inte. Skolan är stor så husen är väldig utspridda men jag var iaf i något av husen för de yngre eleverna och blev inskriven och lite annat.
Det kändes skönt, har sett lite lärare och andra människor.
Något som är ganska skönt är att min värdmamma är lärare på skolan så hon känner ju alla.
Jag fick även med mig en bok hem med alla kurser som jag kan välja mellan, så ska tillbaka till skolan någon dag i veckan och välja vad jag vill ha.

Jag kan säga att allt har gått jättebra med hunden än så länge. Igår kväll satt jag och pratade med mamman och pappan hela kvällen och allt kändes jättebra. VI pratade verkligen om allt och det är skönt att de är gjort, jag vet vilka tider jag har, om jag får gå på date, och ja massa annat. Allt lät jättebra så jag känner mig lyckligt lottad.
Jag tror jag kommer trivas jättebra här, och om det blir några problem är jag inte orolig. För jag vet att jag alltid är välkommen till familjen Baker och det känns sjukt bra!

Nu ligger jag i min nya säng, som kanske ska bli utbytt men de berättar jag mer om när det händer och om det ens händer.
Sen har precis ätit upp min lilla godis påse med svenskt godis, (sorgligt!)
Som tur är så finns det mycket gott här också. väldigt mycket sötsaker som jag kan gå och ta när jag vill (kommer bli enorm) men något som gjorde mig jätteglad är att dem har lite mörkare bröd som var jättegott. Kände mig så nyttig även att de inte alls hade varit mörkt i Sverige. Men man ska vara glad för de man får :d

Något jag tycker är skönt ibland är att kunna vara för mig själv på mitt rum och bara göra vad jag vill. Längtar tills allt börjar kännas som mitt rum. Rummet som jag ska bo i nu är inte färdig, dem ville vänta tills jag var säker och sen låta mig välja lite saker. Men jag kan säga att jag har en stor garderob och egen toalett, så det är awesome.
Och något som förvånar mig är att jag känner mig så hemma i huset, har inga problem med att ta mat från kylskåpet eller något.
Och jag är så stolt över mig själv, för jag anstränger mig verkligen för att vara framåt och en glad person och det går bra!

ska försöka lägga upp lite bilder ikväll, dock från campet.
Ska visa bilder på huset och anant snart.  :)

LEA

Skypear med bästa Lea!
Och ska strax till ett mall och shoppa lite. Dagen har varit helt awesome och tror den kommer fortsätta på samma sätt!
Saknar dig jättemycket men vi ska ses snart!

Måndag

Jag kan inte fatta att jag bara har varit hos familjen Baker i bara två dagar. Känns som jag vart här jättelänge, men det ser jag som något bra!

Nu strax ska jag och Grant gå till poolen och bada, sen ska vi tjejer shoppa lite (kommer nog bli dyrt för mig då jag typ behöver allt). Sen ikväll ska jag antgligen testa att sova hos den andra familjen.

Har nte haft tid att säga så mycket om den andra familjen, men det är iaf Bakers grannar. Det är mamma, pappa och två barn och en hund. Så ikväll ska jag vara över där och se hur det går med familjen och hunden.
Om det går bra s ska jag antagligen flytta dit, och något som jag är så himla glad över är. Om jag typ börjar känna allergi efter en månad eller så, så får jag flytta tillbaka till familjen Baker och stanna här.
Hade lätt velat stanna här redan nu, men den andra familjen verkar också jättetrevliga och dem har fixat massa för mig. Så ska först testa där. För jag bor ju ändå grannar med Baker så kommer kunna ha bra kontakt med dem hela tiden.
Men vad jag är glad över är att jag inte kommer behöva flygga igen om de inte fungerar. Fungerar det inte med den andra famijen så är Baker min familj, så det är awesome!

Nu måste jag skynda mig, skriver när jag får tid.

Ps, igår skypeade jag med mamma och pappa. Det gick jättebra ända fram tills pappa visade Athea. Då böjrade jag gråta.. Jag känner mig så hemsk, kan inte tänka på henne. Jag låter mig inte tänka på henne för då gråter jag.
Som nu t.ex, nu måste jag sluta tänka på henne för snart kommer tårarna.
Men de är bara för jag saknar och älskar henne så..


JAG ÄLSKAR DIG!

BIO

Jag har det verkligen jättebra!
ska försöka skriva lite sen, men allt känns underbart.

Känns som jag vart med familjen mycket mer än bara en/två dagar, så det är awesome.
GIllar dem hur mycket som helst!

Nu ska vi på bio!
puss

RSS 2.0