<3

Starbucks + Ashley + 21 Jump street, det kan inte bli mycket bättre!

Min vackra bästavän!!


Hur ska jag kunna lämna mitt liv och min bästavän här?
Den frågan ställer jag mig varje dag..

Lugn skön söndag

Jag älskar verkligen söndagar!
Idag har vart så skön, jag har kollat på vampire diaries, Grey's, vart på target och köpt lite små saker och bara tagit de lugnt. Nu lite senare idag ska jag åka till Town center och fixa lite små saker.
Det har verkligen vart jätteskönt att bara kunna ta de lugnt, göra vad jag vill och andas.

De senaste dagarna har gått snabbt. De har inte vart några jätteroliga dagar, vi hade match både i torsdags och fredags och förlorade båda två. Att förlora två matcher som man kunde ha vunnit eller iaf spelat bättre gör att hela laget bli dystert. Och fotbollen tar så mycket tid, så vi behöver ha kul, för annars blir vi alla så himla trötta. Förhoppningsvis vinner vi någon match nu i veckan, men vi alla är rädda för veckan som kommer. Måndagens träning kommer bli hemsk, nästan helt säker på att coach kommer göra så vi springer hela träningen. De ser jag inte alls fram emot.
Men ja, de senaste dagarna har vart långa. Egentligen inte särskilt dåliga men långa.
Fredagen var lång, men efter matchen gick jag över till Tiff och firade henne lite för hon fyllde år igår. Sov även över där, det var kul.
Igår åkte jag med v-familjen till ett bröllop. Det var annorlunda, just nu är jag för trött på att tänka hur de var annorlunda men ja. Jag var ganska uttråkad på festen faktiskt, men det var typ alla jag satt med. haha
Något som jag dock tänkte på under bröllopet var att jag verkligen ser fram emot min systers bröllop.
Och gud, gud vad jag saknar henne!!

Den senaste tiden har jag känt att åka hem är inget jag vill. Jag vill fortfarande inte hem, usch. Men, att veta att hag kommer få vara med min familj igen. Det känns helt otroligt. Hemma är där min familj är, jag skulle åkt vart jag än behövde för att få vara med dem.
Och jag vet, det kommer bli kul att åka hem. Det är inte det som är poängen, för jag vet att de kommer bli svårare än något jag någonsin gjort att lämna alla här..

Onsdag

idag är det late start.. late.... 8.14...
Det kallar jag verkligen inte sovmorgon, men ändå är onsdagarna så mycket bättre än alla andra dagar!

Jag tänkte bara skriva lite snabbt att vi hade en till match igår. Denna veckan har vi en till turnering, vi vann första igår så imon spelar vi igen. Dock vet vi att denna turneringen inte kommer gå lika bra som förra, vi vet ett lag som kommer komma till final och dem är riktigt duktiga. Dock kanske vi förslorar imon så då kommer vi aldrig till final men det blir bra som de blir.
Matchen igår vann vi med.. kanske 4-1 eller 5-1. Vi skulle ha vunnit med mycket mer men vi spelade inte alls bra.
Många av oss är skadade och massa skit.. Jag har t.ex fått jättestora problem med mina benhinnor. Alla säger åt mig att jag måste vila, men de går liksom inte. Vi har haft 3 matcher i veckan i flera veckor nu, när ska jag ha tid att vila?
Men jag får bita ihop, ska se om jag kan få tag i några speciella värktabletter som ska vara väldigt starka! :)

Efter matchen igår iaf så stack jag Amanda, Ashley och Lauren och åt, gud va billig mat är här! Så sjukt skönt att man alltid kan gå ut och äta för de är så billigt.
Jag undrar också vad jag skulle göra om jag inte hade fotboll.. Jag önska verkligen fotbollen hade vart i höstas så jag hade kunnat träffa Ashley och de andra tidigare.. Men livet är inte alltid så som man vill. Nu får jag utnyttja den senaste tiden med dem så gott jag kan.
Dock kan jag säga er, jag är rädd för att lämna dem. Att träffas så här sent och bli så bra kompisar, hur blir de då att åka hem? De har gjort de så mycket svårare att lämna allt här, men jag är även rädd över hur bra man kan hålla kontakten.
Men det får jag inte tänka på nu, det kommer bli bra!
Jag har dem nu och de är allt som är viktigt!

Nu ska jag strax åka till skolan och sen efter de blir det träning och efter det kanske hitta på något.
Puss och kram

Bra helg..

..men tiden går allt för snabbt!


Mina planer blev ändrade lite, igår gick jag först ut och åt med familjen och sen såg vi en film med Collin då jag somnade i soffan, så när jag vakna bestämde jag mig för att stanna hemma hela kvällen och ist se Ashley idag.
Så sen igår kväll såg jag en film med Mike och Michelle och bara tog de lugnt.

När jag vaknade idag var jag så sjukt trött, tröttare än vad jag har vart på länge.
Dock sov jag mer än vad jag har gjort senaste 3 veckorna så de var ändå skönt.
Sen idag har vart ute och gått med Koda, kollat efter högklackat och åkt till Walmart med Tiffany, åkte till en löparaffär med Mike och köpte nya löparskor och nu snart ska jag åka och hämta Ash för vi ska till Town Center och gå på bio.

Jag har haft en helt toppen helg, men jag önskar verkligen tiden gick långsammare..
Någon bild kanske kommer upp på bloggen imon eller senare idag.
Puss

May you always do what you are afraid to do!

Jag vet att det är lite sent nu efter nio månader.
Men jag satt precis och tänkte på att jag lever i USA, jag bor här, mitt liv är här, fan va sjukt det är.

en annan sak, senaste vampire diareis var sjukt bra för alla som bryr sig!

och här är en bild från vår alla första game som jag glömde att lägga ut innan!!


puss och kram

Lördag!

Kom precis hem från Ashley's, sov hos henne i natt.
Igår var både en toppen dag och okej jag. Skolan var lite seg och sen var fotbolls träningen sjukt hemskt.
Vi blev straffade för något vi inte vet vad, vi sprang sprinter, vi sprang mer än 8 km utan att stanna.
Att springa 8 km med ett fotbolls lag dödar folk, att springa med cross country var annorlunda, där kunde alla av oss springa liksom. Träningen var hemsk, men ändå skön på ett vis. Jag har saknat att springa men igår var ingen bra dag för att springa. Alla i laget har ont någonstanns, mina benhinnor blir värre för varje match som går och att ha en så hård träning dödar oss. Men men, efter träningen var kvällen toppen!!
Direkt efter träningen åkte jag Ash Lauren, Kyler, Daniel And Tomas till the royals game (baseball).
Först tailgating, det är typ.. sök på google så får ni se vad det är.
Men ja, vi var iag på parkeringen till the Royals, vi grillade, lyssna på musik och träffa alla andra som gjorde likadant. Tailgating innan en match är väldigt vanligt (för de riktigt stora matcherna) och ja det var hur mysigt som helst!

Sen så såg vi såklart matchen, vi förlorade dock med 3-4 men vi hade de hur kul som helst där!
Efter det åkte vi snabbt hem till mig och hämtade lite saker sen åkte jag och Ash tille henne.
Vi började 3 olika skräckfilmer men alla sög så vi till slut somnade vi båda i sängen utan att ens ändra kläder, haha.
Imorse när vi vaknade kände vi oss så himla äckliga men de gjorde inte så mycket, vi hade kul så!

Nu sitter jag här och skypear med mamma!
Det är kul, länge sedan jag har tid för det.

Vad som mer har hänt i veckan.. veckan har vart full med vänner och fotboll hela tiden.
Måndag - Shopping
Tisdag - Match, vinst
Onsdag - Prom dress shopping with Leigh
Torsdag - Match, förlust
Fredag -  allt som jag redan skrev!

Veckan har vart helt toppen, förutom en sak..
Jag har märkt hur lite jag har kvar.. Vi tjejer kan inte ens prata om det, vi blir ledsen då. Jag blir ledsen, jag har till och med gråtit över att jag ska åka hem. Det är jobbigt..

Men jag ska ta vara på varenda dag! Idag/kväll ska jag antagligen vara med Ash igen, sen imon ska jag försöka göra något med familjen. Har inte haft tid att prata eller att göra något på hur länge som helst. Så ska försöka gå ut och äta med dem ikväll eller imon kanske bjuda dem på bio eller mat, vad vet jag inte ännu. Rädd att jag inte kommer få tid.
Tiden här går alldeles för fort, jag är rädd för att vakna upp och det bara är några få dagar kvar, jag är rädd för att säga hejdå till alla, jag är faktiskt lite rädd för att komma hem.
Men de kan jag inte tänka på nu.
Nu ska jag fixa mig lite så jag sen kan göra lite andra saker nu när jag väl är hemma.

Här kommer lite bilder från igår och senaste matchen!
puss


Lite plugg innan matchen, tror faktiskt jag misslyckades på två prov igår. Men orkar inte bry mig nu, skolan är de oviktigaste i mitt liv just nu!


Världens bästa!!!





Världens bästa Ashley!





Tailgating!!!

Onsdag!

Idag har vart en bra dag!
Ville bara skriva lite snabbt att jag hittade min promdress idag!
Inget jag kanske älskar, men den är fin. Färgen är inte alls den jag ville ha, men det kommer bli bra.
Jag är liite sent ute, så det är väldigt utplockat. Men jag har inte haft tid innan och det var skönt att jag hittade en idag.
Jag är bekvän i klänningen och älskar vissa delar av den. Bara att jag hade önskat att färgen var liite olik.
Men jag kände också att jag klarar inte av att känna stressen att inte ha någon klänning, om jag inte skulle hittat en klänning till helgen hade jag fått panik över det.
Så det känns toppen att jag hitta en, och den är fin, bara inte min dröm klänning. Men jag har både min vackra systers bröllop och prom nästa år i Sverige som jag får chansen att hitta klänningra jag älskar!
Hur som helst, de känns bra!!
<3

Måndag

Nu har jag äntligen lite tid att skriva om de senaste dagarna. Men tänkte också låt bilder tala mer än orden.

Ondags- Skolan, första matchen i tuneringen, VANN!!!!!! Träffade Emma och hennes föräldrar, gick ut och åt på Longhorn med dem och hade de jättetrevligt.  Det var helt enkelt en toppen dag!
Torsdag- gick snabbt till skolan, hade bara en halvdag så var färdig redan vid 20 över 11. Vi åkte hem och hämtade Emma, sen stack jag, Emma, Ashley och Dominik till Sweet Tomato, ett sallads ställe typ. Sen åkte vi runt lite och hade de trevligt. Sen var de dags för match igen, vann den också!! ännu en toppen dag!
Fredag- Skola hela dagen, emma kom till skolan såg den sbabbt, åkte till träningen hade en lätt och kort träning. Åt chipotle med emma, åkte runt på 58, vi gick på bio med Amanda Cabin in the woods. SE DEN INTE!! dock var de trevligt att gå på bio även att filmen var jättebra. Ännu en bra dag!

Lördag!! FINAL!! Hade final matchen vid 11 tiden, efter matchen stod de 1-1, spelade två gånger förlängning på 10 minuter och sen vann VI på straffar!! Jäklar vilken känsla!!
Efter matchen var de dock dags att säga hej då till emma och hennes föräldrar. Men de var inte svårt, jag har så få veckor kvar så jag är ju hemma när som. Men det var super kul att hon kom hit och de två jätteroliga dagar!

Efter det stack vi alla i lager till ett pizza ställe. Jag, Amanda, Lauren, Leigh and Ash skulle åkte till the mall men ville hellre vara med laget efter att ha vunnit finalen. Efter pizzan körde jag hem, duschade på 10 minuter och sen hämtade Ash mig och vi åkte och kolla på en fotbolls match. Sen åkte vi hem till mig, hämtade mina saker, åkte till henne och fixade oss lite. Sen på kvällen vad vi fem, Ash amanda Lauren Leigh hos Lauren och där sov vi över.
Ännu än TOPPEN dag!!

Söndag blev en lugnt och skön dag. Åt frukost på starbucks med ash, åkte hem och låg i sängen hela dagen.
Skypeade med Magda och Bullään och tog de bara lugnt, skrev mail och massa sånt.
Idag- skolan och sen direkt till Oak park mall. Vi skulle kolla efter prom dresses men hittade inte riktigt någon.
hittade en klänning som jag verkligen gillade men.. den var vit. Vill helst inte ha en vit, så hoppas jag hittar en annan. Men det är svårt och tiden börjar gå ut.. Men har inte haft tid innan, men de gör inget.

Men hur som helst. Senaste tiden har vart toppen!!
här kommer lite bilder från de senaste dagarna!!
enjoy!




Super kul att vinna!!!! De var vi värda!


De bästa!!




Ash!!






Lizzy skickade även en bild till mig.
tycker den är söt så passar på att lägga upp den med!!


Go vecka!

Gud vilken bra vecka jag har haft!
haft fullt upp hela tiden vilket är super skoj.
Dagarna med Emma var jättebra och helgen vart toppen.

Imon blir det shopping med Ash, Leigh, Amanda and Lauren!
Kul!!!

Onsdag!

Snart är det dags för match, jag hoppas verkligen jag får spela.
JAg är väldigt taggad men har missat en träning och två matcher så skulle inte bli förvånad om jag inte får spela massa.
Men men, det ska iaf bli kul.

Något som ska bli ännu mer roligt är att ikväll får jag träffa Emma och även hennes föräldrar!
det ska bli jättekul att få se dem och sen få visa Emma mitt liv här!
Gud vad jag känner mig lyckligt lottad att så många vill komma hit och se mitt liv här!!

Nu måste jag röra på mig!

Bilder!!

Då var jag hemma i Belton igen, har haft en bra dag i skolan och idag tog vi team picture med fotbollen, det var roligt!

Jag har iaf haft det helt otroligt bra i Phoenix med världens bästa mormor och morfar!
Vi har haft underbart väder, god mat, jättefint hotell, roliga upplevelser och helt underbart helt enkelt!
Jag tänkte låta bilder bevisa hur underbart jag har haft det!






Underbara goa mormor!






Världens bästa!












Så söta!


Grand Canyon!!


Så vacker!


Sedona, väldigt fint!


Kul att mormor och morfar fick träffa deras vänner som de inte har sätt på jättelänge!



Tack för en helt underbar resa, ni är toppen!!

Lite fotbolls bilder!






Ashely är alltid galen men otroligt rolig och hur go som helst!!




Helt underbart gäng!!

Slängen även in en bild på fina fina Frida!!

<3


ps, hittade den svenska låten som de spelade idag på matchen.
Dota - Basshunter

haha men glad blev jag!!

Måndag

Sitter nu i soffan med min blåa kansas tröja på!
Idag är det final i en basketboll tunering och vårt lag är i final!
Eller de tillhör kansas men jag valde för länge sedan precis när jag kom att de var mitt lag!!
Dock kommer de antagligen förlora då de andra laget är väldrig bra.
Men det gör inget, för de är i final och ännu viktigare..
VI VANN IDAG!!
vi vann med 2-1 idag, vi borde ha vunnit med mycket mer men vi spelade inte toppen utan slarvade och missade mycket.
Imon är det en match igen, förhoppningsvis spelar vi bättre då.
Tror även vi spelar mot ett bättre lag så de kan nog bli tufft!

Nu ska jag ta och plugga lite. Har två prov/test imon och två på onsdag.
Måste göra lite extra då jag ska ta ledigt torsdag.
Åker på onsdag till mormor och morfar i Phoenix och kommer hem på måndag.
Sen nästa onsdag kommer Emma HIT!!!
Gud va mycket roligt jag har att se fram emot!!
Livet är allt bra!!

Nu ska jag plugga. puss

ps, vill ni veta något som gjorde mig jätteglad?
under vår uppvärming då de var halvlek för JV (typ b laget) så spelade de en svensk låt!!
Just nu kommer jag inte riktigt ihåg vilken men gud va förvånad men glad jag blev när jag hörde att de var på svenska! Tänk att en sån liten sak kan göra en så glad!! :)




Vilken helg!!

Jag har haft en helt underbar helg med världens bästa mormor och morfar!!
De började i fredags kväll då jag åkte in till deras hotell, vi gick ut och åt jack stack bbq, (något som kansas city är känt för) och vi bara pratade igenom allt och inget. Vi hade en jättefin kväll och allt var toppen.
På lördagen vaknade jag upp på deras hotell, åt god frukost, tog hotellets taxi som var en mini limo (sjukt lyckig!!) in till The Plaza. Där gick vi runt och kolla på allt och inget, shoppade lite och åt sen på Brio, en italiensk restaurang som är jättegod!
Sen åkte vi tillbaka till hotellet och lite senar epå eftermiddagen åkte vi in till Belton.
Först var vi hemma i huset där de fick träffa min värdfamilj. Allt gick jättebra, alla pratade och ja, de var toppen.
Efter det åkte vi runt lite i Belton och sen in till overland park igen där vi åt på Longhorn.
Efter det blev det även yogurtini, en helt underbar dag!
Idag var lika bra! God frukost, gick ut och gick i de fina vädret, åkte in till town center, shoppade lite mer, gick runt och kolla, åt på Panera, svettades lite i solen (30 grader!!) bestämde oss för att äta yogurtini igen, GOTT!!
Sen körde jag tillbaka till hotellet där vi fixade de sista och sen sa vi hejdå och jag åkte hem.

Det var dock inte alls svårt att säga hejdå för jag får se dem på onsdag igen!! :D:D
Vi hade iaf en helt underbar helg här i kansas city. Inget kunde ha gått bättre, allt var på vår sida, maten, vädret, människorna och ja allt!
Jag känner mig så himla lycklig och livet är som en stor sol just nu!!

Nu är jag dock trött och ska sova.
Det ska bli en rolig vecka, ganska galen, men de visste jag redan innan.
Som sagt så kommer de två närmsta veckorna vara super roliga men super upptagna. Men det är roligt, tiden går väldigt snabbt när man har roligt.

HA de bra, puss

RSS 2.0