Vilken lycka att få spendera så många dagar här och minnas allt fint Belton har att erbjuda!

Imorgon är det dags att lämna fina Belton och åka vidare till Montreal. 
Det är med blandade känslor då allt har vart helt underbart här. 
Jag är dock otroligt taggad för att komma till Montreal och se vad som kommer erbjudas där, jag är så redo att träffa nya människor och prova på nya saker. 
Men samtidigt känns det lite sorgligt att åka här ifrån, för det är ganska säkert att detta är sista gånger jag besöker Belton så som jag har gjort nu. Jag tror absolut att jag kommer komma tillbaka hit, kanske till och med redan nu i höst, men jag tror aldrig jag kommer stanna så länge som jag gjort nu och det kommer bara bli annorlunda nästa gång jag hälsar på. 

Men jag är verkligen så tacksam för allt, för dessa dagarna, för mitt år här, för min familj och allt och alla som ger mig så mycket kärlek här. Tänk vilken lycka att få ha ett extra hem fyllt med så mycket kärlek. 
Under dessa dagarnar har så många minnen kommit tillbaka, det räcker att jag kör på vissa vägar och helt plötsligt minns jag konversationer, skratt och allt möjligt. De senaste åren i Sverige hade jag faktiskt glömt bort mycket av mitt liv här, men nu är jag åter igen så tacksam och otroligt stolt över mig själv. 
 
Här är lite bilder som förklarar vad jag hållt på med under mina dagar här! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 

Äntligen hemma igen!

Det är söndag och jag har varit i Belton i fyra dagar. 
Allt har varit så mycket bättre än väntat, helt galet! 
Solen den skiner, familjen är helt underbar och mina vänner är fina. 
Tyvärr är inte Ash kvar i stan, så det är la det enda som är lite tråkigt. Men mina dagar hittills har varit så bra så jag ska absolut inte klaga! 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 Dags för nya äventyr!

Hej Bloggen, det var verkligen inte igår.. 
Jag ligger för tillfället i en stor säng i NYC och väntar på att snart bege mig mot flygplatsen.
Igår den 10 augusti lämnade jag Falkenberg än en gång för att testa något nytt. Jag ska nämligen plugga en termin i Kanada, mer exakt på HEC Montréal.
Men innan jag startar mitt nya äventyr ska jag hälsa på alla nära och kära i Belton.

Helt ärligt känns det helt sjukt att jag är i USA just nu. Enda sedan jag började plugga i Jönköping har jag vetat att jag kommer studera utomlands under mitt tredje år. Jag vet inte hur många gånger jag och mina vänner har pratat om det och dröm oss bort. Men under sommaren, när jag flyttade hem till Falkenberg, då har jag nästan helt glömt bort att jag är student samt att jag ska åka på ett utbyte igen.. Men nu är tiden inne, och alla mina vänner är snart utspridda över hela världen, allt från Kina, Australien till Frankrike mm.

Mina två år i jönköping har gått otroligt fort och vart väldigt bra! Jag är så glad och tacksam att jag pluggar till Civilekonom, det känns verkligen helt rätt!
Sen nu har jag haft en helt underbar sommar hemma i fbg, de är verkligen så mysigt att få umgås med alla som man saknar när man bor i borta. Men tiden har gått så himla fort att tankarna inte riktigt har hunnit med.
Men igår när jag satte mig på planet, då började jag inse att det verkligen är nu det händer.
Och ja, jag är så otroligt redo för ett nytt kapitel i mitt liv och jag längtar verkligen att se vad Montréal har att erbjuda!

Lördagen den 20 august lämnar jag Belton och flyger vidare till Montreal, så det innebär att jag nu har nio dagar att umgås med min otroligt fina värdfamilj och försöka träffa så många vänner som möjligt.
Livet känns jävligt bra nu måste jag säga!!

Men i alla fall, jag tänkte att jag ska kika in på bloggen då och då under hösten då jag tycker det är ett perfekt ställe att samla alla minnen. Sen hur mycket text de blir vet jag inte, kanske mest trillar in lite bilder då och då!

Må bra tills vidare! :) 

 ps, tänkte att jag piffar upp inlägget men en bild på mig och världens finaste männsika!! 

RSS 2.0