Dags för nya äventyr!

Hej Bloggen, det var verkligen inte igår.. 
Jag ligger för tillfället i en stor säng i NYC och väntar på att snart bege mig mot flygplatsen.
Igår den 10 augusti lämnade jag Falkenberg än en gång för att testa något nytt. Jag ska nämligen plugga en termin i Kanada, mer exakt på HEC Montréal.
Men innan jag startar mitt nya äventyr ska jag hälsa på alla nära och kära i Belton.

Helt ärligt känns det helt sjukt att jag är i USA just nu. Enda sedan jag började plugga i Jönköping har jag vetat att jag kommer studera utomlands under mitt tredje år. Jag vet inte hur många gånger jag och mina vänner har pratat om det och dröm oss bort. Men under sommaren, när jag flyttade hem till Falkenberg, då har jag nästan helt glömt bort att jag är student samt att jag ska åka på ett utbyte igen.. Men nu är tiden inne, och alla mina vänner är snart utspridda över hela världen, allt från Kina, Australien till Frankrike mm.

Mina två år i jönköping har gått otroligt fort och vart väldigt bra! Jag är så glad och tacksam att jag pluggar till Civilekonom, det känns verkligen helt rätt!
Sen nu har jag haft en helt underbar sommar hemma i fbg, de är verkligen så mysigt att få umgås med alla som man saknar när man bor i borta. Men tiden har gått så himla fort att tankarna inte riktigt har hunnit med.
Men igår när jag satte mig på planet, då började jag inse att det verkligen är nu det händer.
Och ja, jag är så otroligt redo för ett nytt kapitel i mitt liv och jag längtar verkligen att se vad Montréal har att erbjuda!

Lördagen den 20 august lämnar jag Belton och flyger vidare till Montreal, så det innebär att jag nu har nio dagar att umgås med min otroligt fina värdfamilj och försöka träffa så många vänner som möjligt.
Livet känns jävligt bra nu måste jag säga!!

Men i alla fall, jag tänkte att jag ska kika in på bloggen då och då under hösten då jag tycker det är ett perfekt ställe att samla alla minnen. Sen hur mycket text de blir vet jag inte, kanske mest trillar in lite bilder då och då!

Må bra tills vidare! :) 

 ps, tänkte att jag piffar upp inlägget men en bild på mig och världens finaste männsika!! 

Kommentarer
Postat av: mamma

Hoppas du får en underbar resa.
Njut av alla nya intryck.

2016-08-12 @ 13:23:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0